Maas theater dans podium

Nieuw geluk in de ouderenflat
 • 6+
 • poppentheater
Speellijst / tickets

Wegens maatregelen in verband met het Coronavirus kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

Willem woont in de Wegflat aan de Flatweg. Een flat waar alleen ouderen wonen, waar iedere dag gelijk is aan de dag ervoor of de dag die nog moet komen. Willem moppert heel erg veel. Wat moet hij anders doen de hele dag? Als alles altijd hetzelfde is, ga je vanzelf heel veel mopperen.

Wanneer de kamer naast de zijne vrijkomt en er een nieuwe buurvrouw in de Wegflat komt wonen, verandert alles. Plots wil hij niet meer mopperen. Plots kan hij weer lachen. Met de buurvrouw wordt er zelfs heel veel gelachen. Met de buurvrouw wil hij wel dansen, zingen en heeft hij weer zin in alles. Maar het geluk lijkt van korte duur wanneer het samenzijn van de ouderen wordt bedreigd door een naderende verhuizing. Dat kan Willem niet zomaar over z’n kant laten gaan! Toch?

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Makers
Jansen & de Boer maakt muziektheater, bouwt nieuwe poppen en vertelt verhalen waarin ze vanuit een andere kant naar dingen kijken, met een open blik. Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De poppen staan naast de acteurs op het toneel als gelijkwaardige personages.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Strijk neer op een picknickkleedje
Lunch voorafgaand aan de voorstelling mee met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje. Waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00.

 • Credits

 • Door: Jansen & De Boer, Theater Gnaffel
  Tekst, regie:
  Noralie Jansen, Willeke de Boer
  Spel: Noralie Jansen, Willeke de Boer
  Muziek: Jan Paul de Bondt
  Coaching: Elout Hol
  Decor: Liesje Knobel, Mirja Bons

Geef een reactie

Of deel Flat op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

 • Flat AFGELAST

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.