Maas theater dans podium

Ontdek de opkomende choreografen van Rotterdam
 • dans
 • XL
Speellijst / tickets

Bewonder een grote variëteit aan dansers, ideeën en stijlen en maak kennis met de aanwezige choreografen, kunstenaars en bezoekers tijdens FLUX.

Tijdens FLUX presenteert een diverse groep Rotterdamse dansmakers zich met nieuwe en bestaande choreografieën. CIRCLE Dance en samenwerkingspartner SKVR brengen alles samen: van amateurs tot professionals, leek tot kenner en hiphop tot modern.

FLUX toont het werk van vier jonge en onafhankelijke dansmakers die aan de toekomstige top van de Nederlandse danswereld staan. Daarnaast hebben Urban choreografe Sheyda Darab en choreografenduo Judith van der Klink en Norman Kouwenhoven speciaal voor FLUX nieuw werk ontwikkeld. Deze nieuwe werken worden gepresenteerd door 18 enthousiaste amateurdansers.

Netwerken
In de pauze en na afloop van de voorstelling kan je makers en anderen uit het veld ontmoeten. Culturele entrepreneurs en artiesten krijgen de mogelijkheid korte pitches te houden. Aanmelden kan via de website van FLUX.

 • Credits

 • Choreografie: Marijke de Vos/ Teddy shouldn’t smoke, Sanne Clifford en Vicenzo de Rosa. Urban choreografe Sheyda Darab en modern choreografenduo Judith van der Klink en Norman Kouwenhoven.

  Ism. SKVR

   

   

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FLUX

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.