Maas theater dans podium

Muziek en meer
  • XL
Speellijst / tickets

TIJDENS FRESH ORGANISEREN CREATIEVE GEESTEN HÚN AVOND VOOR HÚN PUBLIEK. REMSES RAFAELA HEEFT DEZE EDITIE DE TOUWTJES IN HANDEN.

Tijdens deze editie van FRESH heeft Remses Rafaela de touwtjes in handen. In een combinatie van muziek, comedy en dans belooft het weer een verfrissende editie te worden.

Remses speelt op dit moment de hoofdrol in de voorstelling Under my skin van choreograaf Isabelle Beernaert. Daarnaast is hij bekend van o.a. So You Think You Can Dance en danste hij met de Groove Kings in De Dino Show. Onlangs heeft Remses zijn eerste album uitgebracht.

Bij Maas speelde Remses eerder in de voorstelling RPHO meets Maas en was hij te zien tijdens Voor de leeuwen.

FRESH
FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand. Vorig edities hadden o.a. Dwayne Toemere, Stanley Clementina, Alexa Hakkenbrak en Belinda van der Stoep, Annemieke van der Linde en Imanuelle Grives, Serge Hogenbirk en Boyd Grund, Devris Pondaag en de meisjes van Macabre al de touwtjes in handen.

Dit jaar nemen de volgende frisse talenten het Maaspodium nog over:
Vr 06 mei, 20:15 u – José Montoya
Vr 10 juni, 20:15 u – Serge Hogenbirk & Boyd Grund

Geef een reactie

Of deel FRESH op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.