Maas theater dans podium

Sjon en Mike maken het Maaspodium onveilig
  • theater
  • XL
Speellijst / tickets

TIJDENS FRESH ORGANISEREN CREATIEVE GEESTEN HÚN AVOND VOOR HÚN PUBLIEK. SERGE EN BOYD HEBBEN DEZE EDITIE DE TOUWTJES IN HANDEN

Na de eerdere succesvolle editie van FRESH door Serge en Boyd komen de ongure types Mike en Sjon weer terug met een eigen avond. Broers Sjon en Mike leven op het randje van de samenleving. Hun leven bestaat vooral uit trainen, vrouwen, drank, drugs en meer van dit soort belangrijke zaken. In de zomer van 2016 hoort hier natuurlijk ook het EK Voetbal bij. Tijdens FRESH krijg je een kijkje in de wereld van de broers. Het lijkt allemaal even fantastisch, maar natuurlijk kom je er al snel achter dat bij Sjon en Mike niet alles rozengeur en maneschijn is.

Serge Hogenbirk
Serge studeerde in 2013 af aan De Acteerschool Rotterdam van Hofplein Rotterdam. Hij werkt sindsdien als acteur, theatermaker en theaterdocent bij verschillende theatergroepen en culturele instanties. Als freelancer was hij onder meer verbonden aan O’Kontreir, Maas theater en dans, Theatergroep Siberia en de SKVR.

Boyd Grund
Boyd Grund is een echte duizendpoot die zich als DJ, danser en acteur in de theaterwereld beweegt. Hij volgde verschillende talentenontwikkeling trajecten bij o.a. de SKVR, Theatergroep Siberia en Kemna training. Boyd was bij Maas o.a. te zien in RPHO meets Maas.

FRESH
FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand. Vorig edities hadden o.a. Remses Rafaela, Ritzah Statia, Raymi Sambo & Ira Kip en Jose Montoya al de touwtjes in handen.

  • Credits

  • Spel: Serge Hogenbirk, Boyd Grund

Geef een reactie

Of deel FRESH op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.