Maas theater dans podium

So you think you know Dane?
 • dans
 • XL
Speellijst / tickets

Tijdens FRESH organiseren creatieve geesten hún avond voor hún publiek. Dane Badal heeft deze editie de touwtjes in handen

Dane geeft je een kijkje in zijn leven als moderne danser en hiphopper met Hindoestaanse / Surinaamse roots. Hij is begonnen met hiphop dansen als freestyler en battlelaar. Hij focuste zich op de stijl popping. In Rotterdam rondde hij de opleiding Dance af aan Codarts, waarna hij stage heeft gelopen bij Bos Theaterproducties in de dansvoorstelling LOUD! van choreografen Lloyd Marengo, Vincent Vianen en Ed Wubbe. Ook was Dane te zien in de musical West Side Story van Theatergezelschap Aachen en zat hij bij de laatste acht dansers van So You Think You Can Dance (2015). Vorig seizoen speelde Dane in 100% Selfmade, een coproductie van Maas theater en dans en DOX. Een voorstelling over stoere gasten, van oorsprong breakers, die zich verdiepen in de wereld van de dans. Dit seizoen is hij te zien in Liefde XL en Liefde.

FRESH
FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand. Vorig seizoen hadden o.a. Raymi Sambo & Ira Kip, José Montoya, Remses Rafaela en Khadija Massaoudi de touwtjes in handen.

Dit jaar nemen de volgende frisse talenten het Maaspodium nog over:
Vr 11 nov, 20:15 U – Y.M.P
Vr 03 feb, 20:15 U – Thijs Miedema
Vr 07 apr, 20:15 U – Milou Adjanga

 • Credits

 • Maker: Dane Badal
  Dans: Leila Bakhtali
  Muziek: Ishtar Bakhtali
  Host: Rajiv Bhagwanbali

1 reactie op FRESH

 1. Ik vond het een leuke voorstelling om naar te kijken, ook zag ik bepaalde dingen terug die ik leer op theater. Het inspireerde me en zette me aan het denken. Ik vond het erg interessant en ik kom zeker weer kijken in januari !

Geef een reactie

Of deel FRESH op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FRESH Maaspodium Rotterdam

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.