Maas theater dans podium

Succesverhalen uit de gevangenis
  • spoken word
  • XL
Speellijst / tickets

TIJDENS FRESH ORGANISEREN CREATIEVE GEESTEN HÚN AVOND VOOR HÚN PUBLIEK. Y.M.P HEEFT DEZE EDITIE DE TOUWTJES IN HANDEN

Y.M.P is een talentvolle woordkunstenaar uit Rotterdam-Zuid die zijn liefde voor taal ontdekte op het dieptepunt van zijn leven: in de gevangenis. Opgegroeid met hiphop, geïnspireerd door onder anderen 50 Cent, Eminem, DMX en de Wu-Tang Clan. Zijn teksten zijn voorzien van ritmische invloeden. Het hiphopbloed giert door zijn lichaam. Maar ook invloeden van klassieke muziek stromen door zijn optredens heen. Hij is gaan schrijven om negatieve ervaringen vanuit het verleden om te zetten in positieve gebeurtenissen voor de toekomst. Bewapend met een pen en zijn hersens als munitie haalt Y.M.P het beste uit zichzelf.

Onlangs ging zijn onemanshow De Binnenplaats in première. Hierin vertelt hij openhartig zijn levensverhaal in een spannende mix van spoken word en live muziek. Over opgroeien zonder vader, familiewaarden en verkeerde idealen. Y.M.P organiseert daarnaast Flow spoken word gala.

FRESH
FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand. Vorig seizoen hadden o.a. Raymi Sambo & Ira Kip, José Montoya, Remses Rafaela en Khadija Massaoudi de touwtjes in handen.

Dit jaar nemen de volgende frisse talenten het Maaspodium nog over:
Vr 07 apr, 20:15 U – Milou Adjanga

  • Credits

  • Maker: Y.M.P
    Spelers: Y.M.P., Reynaldo Adames, Reggery, Jeansen Djaoen, Le Seton, Mautje King, Mr. Bululu, Team Enkelband, Aloali

Geef een reactie

Of deel FRESH op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.