Maas theater dans podium

Muziek en meer
  • muziek
  • XL
Speellijst / tickets

R&B, soul en funk vormen de hoofdingrediënten van deze swingende avond

Muzikale duizendpoot Stanley Clementina heeft deze editie van FRESH de touwtjes in handen. Samen met Melissa Fortes, Poliana Vieira, Dina Medina, Tamara Nivillac, Gery Mendes en Rass Motivated geeft hij zijn eigen unieke avond vorm, waarin muziek de hoofdrol speelt.

Stanley Clementina
Stanley dankt zijn muzikaliteit aan zijn Caribische achtergrond. Geboren op Curaçao, werd het zingen hem met de paplepel ingegoten. Bovendien speelde hij als kleine jongen gitaar en drums. Op zijn tiende nam hij zijn eerste eigen compositie op: Dia Kristu Bini, een gospelnummer. Sindsdien heeft Stanley de muziek nooit meer losgelaten. In Nederland speelde hij in diverse pop-, soul- en rockbands. Hij maakte deel uit van een van de eerste Nederlandse R&B-bands: Black Flava. Hij voltooide een opleiding basgitaar en zang aan het Rotterdamse conservatorium. Zijn muzikale talent is in 2012 bekroond met de Grote Prijs van Zuid-Holland. In het Maaspodium was hij eerder te horen tijdens de Sunday Music Lounge in mei 2014.

Bekijk Stanley  Clementina live:

FRESH past tense
FRESH startte in november 2013 met de Rotterdamse BFF’s actrice Belinda van der Stoep en hiphopartiest Alexa Hakkenbrak. Fabian Holle nam het stokje daarna over. In mei 2014 organiseerden Yannick Jozefzoon en Cyriel Guds hun eigen editie met o.a. de voorstelling Dubbelbloed. Op 25 januari 2015 was Dwayne Toemere curator van FRESH, waarbij werk van zijn mimetheatergroep Botlek niet ontbrak.

FRESH in 2015
Dit jaar nemen de volgende frisse talenten het Maaspodium nog over:
Do 16 apr, 20:15 u – Alexa Hakkenbrak & Belinda van der Stoep
Za 30 mei, 20:15 u – Serge Hogenbirk & Boyd Grund
Vr 12 juni, 20:15 u – Annemieke van der Linde & Imanuelle Grives
Vr 20 nov, 20:15 u – Shayveca Kreuger (optie)

  • Credits

  • Concept, idee: Stanley Alejandro Clementina

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.