Maas theater dans podium

Sjon en Mike maken het Maaspodium onveilig
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

FRESH IS EEN CREATIEF PLATFORM VOOR JONGE MENSEN MET GROTE IDEEËN. CREATIEVE GEESTEN ORGANISEREN HÚN EVENT VOOR HÚN PUBLIEK. SERGE HOGENBIRK EN BOYD GRUND HEBBEN OP 30 MEI DE TOUWTJES IN HANDEN.

Serge en Boyd zetten tijden het KinderWaterConcert en tijdens het openingsweekend van het vernieuwde Maaspodium de ongure types Mike en Sjon met verve neer. Na deze succesvolle optredens komt dit beruchte duo terug met een eigen avond.

Broers Sjon en Mike leven op het randje van de samenleving. Hun leven bestaat vooral uit trainen, vrouwen, drank, drugs en meer van dit soort belangrijke zaken. Ze hebben zich gevestigd in een kraakpand. De gemeente verplicht ze om een open dag te houden om zo hun maatschappelijk betrokkenheid bij de wijk aan te tonen. De dag moet slagen, anders vliegen ze eruit. Het wordt een dag zoals alleen Mike en Sjon kunnen bedenken; ze noemen het FRESHtival. Tijdens FRESHtival krijg je een kijkje in de wereld van de broers. Het lijkt allemaal even fantastisch, maar natuurlijk kom je er al snel achter dat bij Sjon en Mike niet alles rozengeur en maneschijn is.

FRESH op TV Rijnmond
Het programma Moois maakte een item over FRESH van Boyd en Serge, dat te zien was op TV Rijnmond. Klik hier om het fragment te bekijken.

Serge Hogenbirk
Serge studeerde in 2013 af aan De Acteerschool Rotterdam van Hofplein Rotterdam. Hij werkt sindsdien als acteur, theatermaker en theaterdocent bij verschillende theatergroepen en culturele instanties. Als freelancer was hij onder meer verbonden aan O’Kontreir, Maas theater en dans, Theatergroep Siberia en de SKVR.

Boyd Grund
Boyd Grund is een echte duizendpoot die zich als DJ, danser en acteur in de theaterwereld beweegt. Hij volgde verschillende talentenontwikkeling trajecten bij o.a. de SKVR, Theatergroep Siberia en Kemna training. Op dit moment werkt Boyd als acteur bij onder meer Maas theater en dans en Theatergroep AanZet.

FRESH in 2015
Zo 25 jan, 15:00 u – Dwayne Toemere
Do 19 mrt, 20:15 u – Stanley Clementina
Do 16 apr, 20:15 u – Alexa Hakkenbrak en Belinda van der Stoep
Za 30 mei, 20:15 u – Serge Hogenbirk & Boyd Grund
Vr 12 juni, 20:15 u – Annemieke van der Linde & Imanuelle Grives
Vr 20 nov, 20:15 u – Shayveca Kreuger (optie)

 • Quotes

 • Credits

 • Quotes uit het reactieboek:

  Fucking meesterlijk! – Emile

  Gerse show! Petje af!

 • Concept/idee: Serge Hogenbirk, Boyd Grund
  Mike: Serge Hogenbirk
  Sjon: Boyd Grund

   

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FRESH

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.