Maas theater dans podium

Een Rotterdamse theateravond
  • theater
  • XL
Speellijst / tickets

De oprichters van Mangrove, Annemieke en Imanuelle, krijgen de sleutel van het Maaspodium en ze verrassen je met een op en top Rotterdamse theateravond

Annemieke van der Linde en Imanuelle Grives hebben deze zomereditie van FRESH de touwtjes in handen. Zij geven hun unieke avond vorm, waarbij zij hun liefde voor theater niet onder stoelen of banken steken.

De meiden van Mangrove zijn alles behalve zwart/wit. Daarom krijgt hun FRESH de titel ROOD mee. Ze denken buiten kaders en doen waar ze zin in hebben. Ze verrassen je keer op keer, zijn niet in een hokje te plaatsen en nemen zichzelf voortdurend op de hak. Tijdens hun voorstelling nemen ze je mee achter de schermen en laten ze zien wie Ima en Mieke echt zijn. Aan humor zal het deze avond niet ontbreken.

Annemieke van der Linde en Imanuelle Grives
Annemieke en Imanuelle zijn allebei theatermaker, actrice en op en top Rotterdammer. In 2010 richtten ze Theatergroep Mangrove op en later ook Jeugdproductiehuis Mangrove. Bij Maas was de voorstelling A Christmas Carol in regie van Annemieke te zien, maar ook Voorjaarsontwaken 2.0Dieven van de koopgoot en Mariska van het productiehuis stonden geprogrammeerd in het Maaspodium. Theatergroep Mangrove presenteerde tijdens Voor de leeuwen #1 de voorstelling Atalanta. Annemieke speelde ook mee in de coproductie van Maas en Festival Classique: het KinderWaterConcert 2014.

Verder kun je zowel Annemieke als Imanuelle (her)kennen van Celblok H, Flikken Maastricht of van Mixed Up. Imanuelle is eveneens te bewonderen in de films Alleen maar nette mensen (2012) en Undercover (2015).

FRESH in 2015
Zo 25 jan, 15:00 u – Dwayne Toemere
Do 19 mrt, 20:15 u – Stanley Clementina
Do 16 apr, 20:15 u – Alexa Hakkenbrak & Belinda van der Stoep
Za 30 mei, 20:15 u – Serge Hogenbirk & Boyd Grund
Vr 12 juni, 20:15 u – Annemieke van der Linde & Imanuelle Grives
Vr 20 nov, 20:15 u – Shayveca Kreuger (optie)

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.