fbpx

Maas theater dans podium

Neem gratis je vader mee
 • XL
Speellijst / tickets

Khadija Massaoudi is echt een daddy’s girl. In deze FRESH-editie genaamd Gnaoui Goed Gedaan verrast zij je met een bijzondere een ode aan haar vader. Ode aan je ouders

Mijn vader heet Zaid Ben Rabeh Massaoudi. Hij is een Gnaoui en komt uit Aman Ouqidar. Hij vertrok en nam wat zaadjes mee. Na vele omzwervingen kwam hij aan in Nederland met de hoop op iets beters, iets mooiers en een einddoel. Zowel voor hem als voor zijn zaadjes.

Gnaoui Goed Gedaan is over en voor Khadija’s vader. Khadija vertelt over zijn reis naar Nederland en neemt je mee in hun vader-dochter relatie.  Acteur Hassan Gnaoui, voor Khadija een vaderfiguur in de theater- en televisiewereld, speelt ook een belangrijke rol in de voorstelling.

Daarnaast brengen vier knappe en interessante acteurs diezelfde avond een ode aan hun moeders. Onder de noemer Mama’s Boys (concept: Khadjia) maken (jonge) mannen een korte voorstelling over, maar vooral ook voor, hun mama’s.

De avond wordt afgesloten met een flinke dosis muziek. En als klap op de vuurpijl luiden we om 00.00 uur de verjaardag van Khadija in, die namelijk 5 december jarig is.

Neem je vader gratis mee, zo werkt het:
Bestel online je kaarten via de knop hiernaast “Tickets Kopen” en reserveer je gratis-vaderkaartje. Laat vervolgens op de avond zelf bij de kassa van het Maaspodium een foto zien (of maken) van jou met je papa en geniet samen van de voorstelling.

Khadija Massaoudi
Khadija Massaoudi is geboren en getogen in Amsterdam. Ze is theater- en programmamaker en bezingt de liefde in verschillende talen. Ze is o.a. bekend van tv programma’s als Tante in Marokko, de Meiden van Haram en GONZO. Als theatermaker staat ze op de planken voor grote en kleine gezelschappen, in producties als: DOORBRAAK, Op de Liefde Godverdomme en Dicht Bij Mij. Ze heeft een enorme nieuwsgierigheid naar alles en iedereen. Vrijheid en liefde staan centraal in haar werk en leven.

FRESH
FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand.

Vorige edities zijn georganiseerd door o.a. Dwayne Toemere, Stanley Clementina, Alexa Hakkenbrak en Belinda van der Stoep, Serge Hogenbirk en Boyd Grund, en Devris. Dit maal heeft Khadija zelf de touwtjes in handen en nodigt ze jullie uit om een kijkje in haar wereld te nemen.

 

 • Quotes

 • Credits

 • Het was super mooi, emotioneel en heel indrukwekkend. Vraagt om meer!
  Saide

  Khadija, het was te gek!
  Elise

 • Concept/tekst/spel: Khadija Massaoudi
  Vormgeving: Wilma Marijnissen
  Techniek: Natasja Giebels
  Productie: Naima Massaoudi
  Mama’s Boys: Tyrone Menig, Olaf Ait Tami, Abdel Baadi, Zouhair Mtazi
  Met dank aan: Zaïd Massaoudi, Aïcha Salm, Familie Moha Massaoudi, Annette Huiskamp, Aziz Gnaoui, Hassan Gnaoui, Amir Swaab (muzikant)

  Gnaoui Goed Gedaan is een productie van Likeminds

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FRESH Maaspodium Rotterdam

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.