Maas theater dans podium

Macabre Great Girls Clubnight Benefit
Speellijst / tickets

Door Macabre, feat. Club Gewalt Female Department, Luka Evie’s Urban Eclectic Revival, Zineb Fallouk, Ashley Boom, Michline Plukker, Patricia Gruber Acuna.

Celebrating women, girls and feminine power: op 8 januari krijgt Macabre de sleutels van Maaspodium in handen.

Lois en Milou, artistiek leiders van Macabre, vieren in 2016 hun vijfjarige vriendschap én artistieke samenwerking. Zij grijpen deze gelegenheid aan om een theatrale clubnight te organiseren. Ter ere van hun jubileum stellen ze een bloemlezing samen van al hun eerdere projecten en vormen zo De Canon van de Middenklasse Blanke Adolescente Vrouw. Ze bundelen hun krachten met andere jonge vrouwen van de Girlpowergeneratie om deze ten tonele te brengen.

De avond is een benefiet en de opbrengst wordt gedoneerd aan een organisatie die zich inzet ten behoeve van vrouwenrechten, emancipatie en feministisch activisme. Mannen en vrouwen van alle generaties zijn uiteraard ook van harte welkom!

Macabre
Theatercollectief Macabre werd in 2013 opgericht en is in handen van Lois Timmermans en Milou Brockhus. Samen maken zij theaterproducties die verwarren, verstoren en verrassen. De kracht van hun projecten zit in het samenbrengen van een divers publiek en verschillende kunstdisciplines. Momenteel werkt Macabre aan een Science Fiction Theatre serie: BABEL.
> Lees hier meer over de meisjes van Macabre

FRESH
FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand. Vorig edities hadden o.a. Dwayne Toemere, Stanley Clementina , Alexa Hakkenbrak en Belinda van der Stoep, Serge Hogenbirk en Boyd Grund en Devris al de touwtjes in handen.

Dit jaar nemen de volgende frisse talenten het Maaspodium nog over:
Vr 05 februari, 20:15 u – Ritzah Statia
Vr 04 maart, 20:15 u – Remses Rafaela
Vr 08 april, 20:15 u – Dionne Verwey
Vr 06 mei, 20:15 u – José Montoya

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.