Maas theater dans podium

8:46 Of Your Time
  • dans
  • film
  • hiphop
  • XL
Speellijst / tickets

Door de kunstdisciplines dans, muziek en film met elkaar te combineren, ondersteunt Tyrone Dikmoet / TyLee met Skyline Foundation de huidige movement tegen racisme, maar dan wel op hun manier. In de shortfilm 8:46 zetten ze op een positieve manier een verhalende hiphop choreografie neer. En dat niet alleen, met spoken word, dans, interviews en talk staat deze FRESH avond in het teken van bewustwording en mobilisering in de strijd tegen racisme, op een hoopvolle en kunstzinnige manier.

Duur voorstelling: 90 minuten

FRESH
Deze voorstelling is onderdeel van FRESH: een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Sinds 2013 geven we elke maand de sleutel van het podium aan een talentvolle danser, muzikant, acteur of een hele bende bij elkaar. Ze zijn een avond vormgever van hun eigen programma, dus denk aan cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond werk, of iets dat niet binnen de hokjes past. Verrassingen en ontdekkingen gegarandeerd.
>> Klik voor meer FRESH

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Vegan Friday
Voorafgaand aan de voorstelling eten in het Maaspodium? Dat kan tijdens Vegan Friday: veganistisch en verrassend eten, vers bereid door onze koks. De prijs is voor ieder gerecht hetzelfde: €7,50. Wil je zeker weten dat er plek voor je is? Reserveer dan Vegan Friday als aanvulling op je voorstellingsticket(s). De keuken is geopend vanaf 18:00 uur.

 

  • Credits

  • Performer: TyLee
    Maker, regie: TyLee
    Uitvoerend producent: Monique Dikmoet

Geef een reactie

Of deel FRESH: 8:46 op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.