Maas theater dans podium

8:46 Of Your Time
 • dans
 • film
 • hiphop
 • XL
Speellijst / tickets

De voorstelling in het Maaspodium is uitverkocht. Klik hier om tickets te reserveren voor de livestream. 

Door de kunstdisciplines dans, muziek en film met elkaar te combineren ondersteunt Tyrone Rickey-Lee ‘TyLee’ met Skyline Foundation de huidige movement tegen racisme en staat FRESH: 8:46 in het teken van bewustwording en mobilisering op een hoopvolle en kunstzinnige manier.

Het belooft een bijzondere avond te worden met spoken word van Patrick Ribeiro, dans, de shortfilm 8:46, interviews en talk met bruggenbouwer Dionne Abdoelhafiezkhan en educator, dichter, kunstenaar, activist en oprichter van Nederland Wordt Beter Jerry Afriyie.

Tyrone: “De wereldwijde community heeft nu in de vorm van #BLM een wave aan ondersteuning gekregen door zijn dood. Zwart en wit strijden nu als één voor de goede zaak, voor bewustwording en erkenning om het leed. Het begint langzaam aan met het afschaffen van Zwarte Piet. Maar racisme is nog steeds zeer aanwezig in verschillende lagen van de samenleving. Daarom wil ik een statement maken vanuit de kunst. FRESH: 8:46 is een positief protest met bewustwording als eerste stap en mobilisatie als tweede. Hiermee wordt de energie van protesten vastgehouden, maar wel met een positieve twist.”

Live of livestream?
Het liefst zit je natuurlijk live in de zaal. Kun je niet komen vanwege de coronamaatregelen? Toch hoef je geen moment van deze FRESH te missen, want je kunt ook vanuit huis via de livestream intunen! Livestream tickets kosten €3,50 en zijn alleen online verkrijgbaar. Op vrijdag 4 december ontvang je in de loop van de dag via de mail de link. Met deze link kun je vanaf 20:15 uur meekijken.
Je bent nu op de pagina van voor een ticket in de zaal. Wil je voor de livestream boeken? >> ga naar de pagina voor de livestream

Duur voorstelling: 90 minuten

FRESH
Deze voorstelling is onderdeel van FRESH: een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Sinds 2013 geven we elke maand de sleutel van het podium aan een talentvolle danser, muzikant, acteur of een hele bende bij elkaar. Ze zijn een avond vormgever van hun eigen programma, dus denk aan cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond werk, of iets dat niet binnen de hokjes past. Verrassingen en ontdekkingen gegarandeerd. Klik hier voor meer FRESH.

 • Credits

 • Door: Tyrone Rickey-Lee ‘TyLee’, Skyline Foundation
  Maker, regie: TyLee
  Uitvoerend producent: Monique Dikmoet
  Host, curator: Jiv the Chief
  Sprekers: Dionne Abdoelhafiezkhan, Jerry Afriyie
  Spoken word:
  Patrick Ribeiro
  Rap: Raw Roets
  Dansers Ik zie, ik zie: Jasper den Dikken, Zhu Fei Eikenaar, Aure van Es, Lola Hock, Manouk Hofman, Leonard Paais, Joseph Risamasu, Laisy Soleny Rodrigues
  DJ:
  DJ Menace
  Met dank aan: Giovanni Burke, Daniël Grmazion van Studio Blaak

Geef een reactie

Of deel FRESH: 8:46 op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FRESH: 8:46 Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.