Maas theater dans podium

Uniek en eigenzinnig
  • theater
  • XL
Speellijst / tickets

FRESH IS EEN CREATIEF PLATFORM VOOR JONGE MENSEN MET GROTE IDEEËN. CREATIEVE GEESTEN ORGANISEREN HÚN AVOND VOOR HÚN PUBLIEK. BELINDA EN ALEXA HEBBEN DEZE EDITIE DE TOUWTJES IN HANDEN.

De Rotterdamse BFF’s Belinda van der Stoep en Alexa Hakkenbrak krijgen na hun succesvolle eerste editie van FRESH in 2013 opnieuw de sleutel van het Maaspodium. Zij geven hun eigen unieke avond vorm, waarbij verrassende gastoptredens niet ontbreken. Met theater, muziek en humor als belangrijke ingrediënten stellen zij een avondvullend programma samen.

BFF2 is een dynamische voorstelling over de vriendschap tussen de twee dames. Belinda is een Dream Girl geworden en Alexa een Rap Superster, ze zijn dagelijks 24 uur bezig met hun fabuleuze carrières en hebben (bijna) geen tijd meer voor elkaar. Op 16 april ontmoeten de vriendinnen elkaar na een lange tijd weer in het Maaspodium en zijn er allebei op gebrand om de show te stelen.

Een wervelende avond waar alles uit de kast wordt gehaald om te bewijzen wie het meest fabuleus is, wie volle zalen trekt en het publiek voor zich kan winnen.

Alexa Hakkenbrak
Alexa is rapper, zangeres en actrice. Zij speelde o.a. bij Theatergroep DOX, Ro Theater en Theaterhuis ALBA. Nu gebruikt ze haar theatrale achtergrond in haar muziek. Alexa is student aan de Rockacademie in Tilburg. Trad onder andere op in Debaser Medis te Stockholm en in Paradiso te Amsterdam met het hiphop collectief Dam Dutchess.

Belinda van der Stoep
Belinda is actrice. Vanaf haar twaalfde is Belinda al bezig met theater en ze speelde bij verschillende gezelschappen o.a. Hofplein Rotterdam, Theatergroep DOX en Siberia. Ook heeft ze haar plek in de filmwereld verovert. Ze was te zien in o.a. Cabo, Alleen maar nette mensen en de populaire serie Van God Los en speelde afgelopen seizoen mee in de hitmusical Dreamgirls. Nu studeert Belinda aan de Toneelacademie Maastricht.

Bekijk hier de aftermovie:

FRESH in 2015
Zo 25 jan, 15:00 u – Dwayne Toemere
Do 19 mrt, 20:15 u – Stanley Alejandro Clementina
Do 16 apr, 20:15 u – Alexa Hakkenbrak en Belinda van der Stoep
Za 30 mei, 20:15 u – Serge Hogenbirk & Boyd Grund
Vr 12 juni, 20:15 u – Annemieke van der Linde & Imanuelle Grives
Vr 20 nov, 20:15 u – Shayveca Kreuger (optie)

  • Credits

  • Concept, idee: Alexa Hakkenbrak, Belinda van der Stoep

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.