Maas theater dans podium

Aron en Annemieke geven liefdesadvies
 • XL
Speellijst / tickets

FRESH IS EEN CREATIEF PLATFORM VOOR JONGE MENSEN MET GROTE IDEEËN. CREATIEVE GEESTEN ORGANISEREN HÚN AVOND VOOR HÚN PUBLIEK.

Met z’n allen zijn we elke dag maar bezig met overleven. Je werkt je rot om de huur te kunnen betalen, goede cijfers moeten worden gehaald en dat moet er op Facebook ook nog heel gezellig en gemakkelijk uitzien. Oorlog, haat en angst zijn aan de orde van de dag. Je zou er bijna in verzuipen. Maar Aron en Annemieke denken de oplossing te hebben. Overlieven. Zij creëren op 9 maart een liefdesbubbel vol met mooie liedjes, herkenbare liefdesverhalen en veel “zoetigheid”. Van first dates tot de laatste goedmaakpoging bij All You Need Is Love. Van slaande ruzie tot ultieme verleiding. Of je nou single bent, jaren getrouwd of dol op je hond, deze love experience zorgt voor vlinders in je buik. Maak je op voor een muzikale en humoristische theaterbeleving! Aron en Annemieke gaan samen met jou op een date die je niet gauw zult vergeten.

Dus trek je mooiste kleren aan en ga met hen mee de barricade op om te bewijzen dat de liefde sterker is dan haat.

Voor iedereen vanaf 12 jaar. Ook als je de hoop op liefde bent verloren.

Laat zien dat je er bij bent & blijf op de hoogte van deze FRESH via het Facebook event!

 • Credits

 • Bios

 • FRESH

 • Concept: Annemieke Elstak
  Spel en teksten: Aron en Annemieke Elstak
  Eindregie: Michelle van Daalhoff
  Met medewerking van: o.a.  Melanie Neeleman, Norah Bouwheer, Lisanne Helwig, acteurs van Theatergroep Mangrove, Sanne Gloria Verboom, studenten van de mbo Theaterschool, liefleven

   

 • Aron Elstak
  Aron Elstak is cabaretier. In 2013 bereikte hij de halve finale van het cabaretfestival Camaretten. Jacques d’Ancona schreef in Dagblad van het Noorden: “Elstak goochelt met stemmetjes en types. Onmiskenbaar de publiekslieveling.”

  Annemieke Elstak-van der Linde
  Annemieke Elstak-van der Linde is theatermaker, actrice en op en top Rotterdammer. Ze is o.a. bekend van de televisieseries Flikken Maastricht, Celblok H en Hendrik Groen en van haar eigen Theatergroep Mangrove.

  Op vrijdag 9 februari vierden zij de première van Aron’s nieuwste cabaretvoorstelling Kijkt u even mee? (geregisseerd door Annemieke) in het Maaspodium. I Love theater gaf 4 sterren:

  “In een uitverkocht Maaspodium in Rotterdam, wist Aron het première publiek vanaf de eerste minuut aan het lachen te maken.” **** I love theater

 • FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand. FRESH is er in principe iedere eerste vrijdag van de maand: na deze editie volgt op vrijdag 6 april de editie van Troubamour, op vrijdag 11 mei die van Mahfoud Mokaddem en Marcos Valster Costa Ferreira en op vrijdag 1 juni die van Merel Pauw.

Geef een reactie

Of deel FRESH: Overlieven op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FRESH: Overlieven

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.