Maas theater dans podium

Ervaar alle zonden op één avond
 • dans
 • poëzie
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

Zeven jonge makers en een haarstylist dompelen zich onder in hebzucht, ijdelheid, vraatzucht, lust, afgunst, woede en luiheid.

Deze editie maken we kennis met Annelies Hoeneveld en Lisette van Maanen. Als duo onderzoeken zij hoe er verbinding gemaakt kan worden tussen verschillende disciplines, zoals beeldende kunst, theater, video en poëzie.

Annelies en Lisette begeven zich graag in multidisciplinair gezelschap. Voor deze FRESH stellen ze zelf een multidisciplinair gezelschap samen. Zodat jij kan ervaren wat zij het allerfijnste vinden: je onderdompelen in een verzameling van kunstvormen. Deze avond vanuit het thema De zeven zonden.

Zelf maakt het duo performances die beginnen vanuit beeld. Hun fascinatie is wanneer het product past binnen zowel een museale als een theatrale setting. Bijvoorbeeld in de vorm van een levend schilderij, of een doorlopende voorstelling waar je in en uit kunt stappen als publiek.

Op de FRESH avond geven zij de zonde hebzucht vorm en maken ze de performance GOUDKOORTS. In een gouden kubus omringt het duo zichzelf met goud en onderzoekt wat het met je doet om steeds meer te willen.

Let op: gij zult deze avond zondig zijn.

 • Credits

 • Concept & idee: Annelies Hoeneveld en Lisette van Maanen
  Met onder anderen: Jesse Laport (stadsdichter van Arnhem), Senna Pauli (schrijver en performer), Martin Snip (acteur en theatermaker), Teddy Shouldn’t smoke (danscollectief), Lisa van der Hoeven (scenarist) en Toni&Guy Hairdressers Rotterdam.
  Fotografie (PR beeld): Jacqueline Fuijkschot
  Sound design Goudkoorts: Nina Giampaolo

1 reactie op FRESH: De zeven zonden

Geef een reactie

Of deel FRESH: De zeven zonden op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FRESH: De zeven zonden

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.