Maas theater dans podium

Zuid-Afrikaanse FRESH friday
  • theater
  • XL
Speellijst / tickets

Creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën

FRESH is een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Creatieve geesten organiseren hún avond voor hún publiek. Telkens op de eerste vrijdag van de maand. Vrijdag 6 oktober wordt FRESH vormgegeven door de Zuid-Afrikaanse maker en performer Koleka Putuma als onderdeel van het Afrovibes festival. Koleka krijgt als het ware de sleutel van het Maaspodium en mag de avond invullen. Benieuwd? Haar programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Afrovibes
Deze voorstelling is onderdeel van het Afrovibes festival. Afrovibes brengt jonge pioniers en gevestigd talent in theater, dans, muziek en design uit Afrika naar Nederland. Ze laten het dynamische culturele leven van stedelijk Afrika zien en verbinden dit met Nederlandse kunstenaars en publiek. Het festival is van 28 september tot en met 9 oktober in Nederland, waarvan drie dagen in het Maaspodium!

Het festival thema van dit jaar is Fragile Freedom – breekbare vrijheid. Hoe kunnen we elkaar begrijpen in deze turbulente tijden? Luisteren we naar elkaar? Wij leven in een tijd van heftige ontwikkelingen binnen onze samenleving, een tijd van polarisatie. Vrijheid en democratie komen niet vanzelf, zijn kwetsbaar en bestaan bij het verstaan en begrijpen van de ander. Hedendaagse Afrikaanse en Nederlandse kunstenaars laten zien hoe zij onze huidige tijd ervaren en naar hun verleden en de toekomst kijken.

Ontdek de rest van het programma hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Tickets kopen

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.

Op Reis

Geen voorstellingen.

Bekijk de schoolvoorstellingen

School-voorstellingen

Geen voorstellingen.

Bekijk de openbare voorstellingen