fbpx

Maas theater dans podium

DOTCOMINGOFAGE
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

Een theatrale avond over de invloed van het internet op onze seksualiteit

Merel Pauw brengt DOTCOMINGOFAGE: een theatrale avond over de invloed van het internet op onze seksualiteit. Tijdens deze seksueel geladen editie zoomen we in op verschillende subculturen van het internet en de invloed die zij hebben op het individu. Vloggers en pubermeisjes, shitposters en jongens, pornhub en de volwassen single man. Hoe word jij beïnvloed? Welke werking heeft het internet – nu porno meer beschikbaar is dan ooit – op onze seksuele zelf? Op het programma staan o.a. Merels voorstelling NIGHTMARE, een Q&A met seksvlogger Linda de Munck en een nagesprek met Sexmatters en een groep meisjes van MBO Hofplein.

In gesprek met sexual influencer Linda de Munck
Linda de Munck is een seksvlogger. Ze maakt filmpjes waarin ze vertelt over haar eigen ervaringen, om zo het gesprek over seksualiteit open te kunnen breken voor jongeren. Ze leert anderen door haar intiemste ervaringen te delen. Maar hoe ver reikt haar invloed als voorbeeldfiguur, en hoe ver mag ze gaan? Linda komt tijdens deze FRESH avond vertellen over haar ervaringen als sexual influencer, en jij mag haar naderhand alles vragen wat je wilt.

NIGHTMARE: de nacht is dark en full of meisjes
NIGHTMARE: de nacht is dark en full of meisjes is een horrorvoorstelling over alleen op je kamer volwassen worden. Een jong meisje raakt geobsedeerd door vloggers en wil net zo zijn zoals zij, ondanks de gevaren die dat met zich meebrengt. Een verhaal over meisjes die andere meisjes in de gaten houden, het ontdekken van je eigen lichaam en paardenshampoo. Pas op: extreem griezelig.

Nagesprek met Sexmatters & MBO Hofplein
Na afloop van de voorstelling zal er een kort nagesprek plaatsvinden met echte experts: dat is dus niet de maker, maar de meisjes. Zes meisjes zullen worden geïnterviewd door Sexmatters, een bedrijf dat zich specialiseert in een nieuwe vorm van seksuele voorlichting. Samen zullen zij praten over de voorstelling en de eventuele invloed die vloggers op hun leven hebben.

Laat zien dat je er bij bent & blijf op de hoogte van deze FRESH via het Facebook event!

 • Credits

 • FRESH

 • ArtEZ finals

 • FRESH Curator: Merel Pauw
  Voorgesprek: Linda de Munck
  NIGHTMARE: Een productie van ArtEZ Toneelschool, gemaakt in het kader van de ArtEZ finals. Regie: Merel Pauw. Spel: Ellie de Lange. Video/techniek: Derk Stenvers. Componist: David Schwartz.
  Nagesprek: Sexmatters, studenten van MBO Theaterschool van Hofplein Rotterdam

  Meer zien van Merel Pauw? Op zaterdag 16 juni speelt zij met hiphoptheatercollectief Die Hele Ding de voorstelling Fox Populi!

 • FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. Een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand. Dit seizoen hadden o.a. Jasper van Luijk, Koleka Putuma en Sheyda Darab de touwtjes in handen.

 • De lichting 2018 van ArtEZ Toneelschool presenteert haar afstudeervoorstelling, waaronder Merel’s regie NIGHTMARE: de nacht is dark en full of meisjes. Gezamenlijk bepalen zij concept, de keuze voor een bestaande tekst, eigen tekst of geen tekst, de vorm, de regisseur, wellicht een vormgever, een vertaler of bewerker, een dramaturg. De afstudeervoorstelling is de afsluiting van vier jaar noeste arbeid om als professioneel acteur voor toneel of film aan de slag te kunnen gaan.

  Meer zien van ArtEZ studenten? Kom dan op zaterdag 16 juni naar Fox Populi van hiphopcollectief Die Hele Ding (met o.a. Merel Pauw) en op zondag 17 juni naar Stamboom monologen van Joy Delima.

Geef een reactie

Of deel FRESH: Merel Pauw op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FRESH: Merel Pauw

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.