fbpx

Maas theater dans podium

FRESH FRIDAY!
  • dans
  • XL
Speellijst / tickets

Vier dansers uit Mind Ur Step maken een FRESH

Mind Ur Step is een internationaal project, een gezelschap van bruggenbouwers uit de hiphopdans- en theater scene. Drie choreografen, Nabil Ouelhadj, Lloyd Marengo en Kader Attou, werken met twaalf dansers uit vier landen aan deze unieke hiphop dansvoorstelling. Het is een ode aan hiphopdans in haar puurste vorm. Vier van deze dansers maken voor FRESH hun eigen voorstelling: Lucinda Wessels, Giorgio Valentino Costa, Wennah Wilkers en Ryan Rademakers.

Line-up
Giorgio Costa is de host van de avond. Lucinda Wessels brengt samen met CJ P. Roxas visuals tot leven. Wennah Wilkers, Virgil ‘SkyChief’ Dey en Sophie Prins vormen een trio van muziek, dans en zang. Ruben Chi Verhoeven speelt saxofoon en Gaidaa Ali speelt een exclusieve akoestische live set. Na afloop is er een afterparty in de foyer met DJ LUCYLOVE.

Vier dansers
De dansers zijn geen onbekende bij Maas en het publiek. Lucinda deed mee aan de allereerste editie van Voor de Leeuwen en gooide afgelopen jaar hoge ogen met haar skills in Time To Dance. Giorgio was lid van de eerste cast van 100% Selfmade en deed eerder al mee aan de FRESH-editie van Remses Rafaela. Tenslotte danste Wennah in de jeugdvoorstelling Ja he?! van Nedda Sou. Ze won met haar zelf gechoreografeerde duet SHE de 1e prijs bij de Open Your Mind Stage Day. Kortom een razend interessante combinatie voor een gloednieuwe FRESH!

FRESH
Deze voorstelling is onderdeel van FRESH: een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Elke eerste vrijdag van de maand is het Maaspodium even van iemand anders. Een danser, muzikant, acteur of van een hele bende bij elkaar. Cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond, experimenteel. Of gewoon iets heel eigen. Ze zijn één avond de vormgever van een avondvullend programma. En trekken alles uit de kast.

>> Klik voor meer FRESH

  • Credits

  • Dansers: Lucinda Wessels, Giorgio Valentino Costa, Wennah Wilkers en Ryan Rademakers

Geef een reactie

Of deel FRESH: Mind Ur Step op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH: Mind Ur Step

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.