Maas theater dans podium

"Alsof het is kiosk" (gratis live stream)
 • dans
 • talkshow
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

Vanwege de corona veiligheidsvoorschriften zijn er maximaal 30 plaatsen voor bezoekers beschikbaar in het podium. Daarom kun je FRESH: #OPEN op vrijdag 5 juni ook bijwonen vanuit huis, via live stream. De live stream tickets zijn gratis en alleen online verkrijgbaar. Reserveren kan tot vrijdag 5 juni 18:00 uur. Op vrijdag 5 juni ontvang je in de loop van de dag via de mail een link om vanaf 19:00 uur mee te kijken.

#OPEN 
Schuif in #OPEN aan bij de talkshow van Barbara Willemsen en Khouloud Zaher: een gezellige kiosk waar iedereen langs komt, even blijft staan, zijn gedachten deelt, een hapje eet, wat drinkt of gewoon even luistert. Er wordt muziek gemaakt, gedanst, gasten Henk Aron, Eloah Udenhout, Richailine Elisa en Patrick Ribeiro schuiven ook aan. Dus kleed je mooi aan, haal die dansschoenen uit de kast, pak je favoriete drankje en een lekkere snack erbij en volg alles op de voet via live stream.

Makers
Barbara Willemsen en Khouloud Zaher studeerden beiden af aan een kunstvakopleiding. De één in Amsterdam, de ander in Maastricht. Als makers, bewegers en schrijvers maken ze theater gerelateerd aan maatschappelijke thema’s en belichten die vanuit verschillende perspectieven.

FRESH
Deze voorstelling is onderdeel van FRESH: een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Ze zijn een avond vormgever van hun eigen programma, dus denk aan cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond werk, of iets dat niet binnen de hokjes past. Klik voor meer FRESH

 • Credits

 • Concept, regie: Barbara Willemsen, Khouloud Zaher
  Foto: Fleur Beerthuis
  Muziek, dj: Rashida Shug La Sheedah
  Met dank aan:
  Henk Aron, Eloah Udenhout, Patrick Ribeiro, Richailine Elisa

Geef een reactie

Of deel LIVE STREAM FRESH: #OPEN op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • LIVE STREAM FRESH: #OPEN

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.