Maas theater dans podium

"Alsof het is kiosk"
 • dans
 • talkshow
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

Nu te boeken! Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk om bij elkaar te zitten. Ga je met iemand anders, boek dan individueel. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.

Schuif in #OPEN aan bij de talkshow van Barbara Willemsen en Khouloud Zaher: een gezellige kiosk waar iedereen langs komt, even blijft staan, zijn gedachten deelt, een hapje eet, wat drinkt of gewoon even luistert. Er wordt muziek gemaakt, gedanst, gasten Henk Aron, Eloah Udenhout, Richailine Elisa en Patrick Ribeiro schuiven ook aan. Dus kleed je mooi aan, haal die dansschoenen uit de kast en praat mee.

Makers
Barbara Willemsen en Khouloud Zaher studeerden beiden af aan een kunstvakopleiding. De één in Amsterdam, de ander in Maastricht. Als makers, bewegers en schrijvers maken ze theater gerelateerd aan maatschappelijke thema’s en belichten die vanuit verschillende perspectieven.

FRESH
Deze voorstelling is onderdeel van FRESH: een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Ze zijn een avond vormgever van hun eigen programma, dus denk aan cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond werk, of iets dat niet binnen de hokjes past. Klik voor meer FRESH

Vegan Friday
FRESH: #OPEN is inclusief Vegan Friday. Tijdens de voorstelling serveren we je een heerlijke vegan maaltijd, vers bereid door onze koks. Op het menu: Carribean Roll. De klassieker van Vegan Friday. Een wrap gevuld met zomerse smaken; gebakken banaan in kokos, kokosrijst met tijm, mango/ananas hot sauce en een goed gekruide bonenmix. “This bowl got soul” Bowl. Kokosrijst met tijm Pittige tempeh met jalapenos en pinda’s met een rijkgevulde salade.
Wil je vragen over allergieën of dieetwensen bespreken? Neem dan contact op met Dragan: dragan@maastd.nl.

Veilig
Wij houden rekening met de veiligheid van publiek en medewerkers en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Lees hierover meer op de pagina coronamaatregelen. We zullen deze voorafgaand aan je bezoek ook naar je mailen.

Live stream 
Vanwege de corona veiligheidsvoorschriften zijn er maximaal 30 plaatsen voor bezoekers beschikbaar in het podium. FRESH: #OPEN op vrijdag 5 juni bijwonen vanuit huis? Dat kan! Klik hier voor meer info en live stream tickets.

 • Credits

 • Concept, regie: Barbara Willemsen, Khouloud Zaher
  Foto: Fleur Beerthuis
  Muziek, dj: Rashida Shug La Sheedah
  Met dank aan: Henk Aron, Eloah Udenhout, Patrick Ribeiro, Richailine Elisa

Geef een reactie

Of deel FRESH: #OPEN op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FRESH: #OPEN Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.