fbpx

Maas theater dans podium

FRESH SATURDAY
  • dans
  • XL
Speellijst / tickets

Fysiek, krachtig en intiem modern danstheater over orde en chaos

De dansvoorstelling Playtime is over (or yet to come) vormt de basis van deze Fresh.

Playtime is over (or yet to come) is een danstheatervoorstelling over de chaos en barbaarsheid van het leven, en de pogingen daar orde in te scheppen. Herkenbare thema’s uit het dagelijks leven worden vertaald naar het podium. Opgroeien, volwassen worden, jong blijven, weg van een chaos, op weg naar een nieuw soort chaos.

Fysieke, krachtige stukken worden afgewisseld met intimiteit en tederheid. De groepsdynamiek verandert constant; van saamhorigheid naar individualiteit, van de drang om alleen te zijn naar een hevige behoefte om heel dicht bij elkaar zijn.

Duur voorstelling: 55 minuten (o.v.b.)

Makers
ERROR 404 bestaat uit vijf jonge, Rotterdamse makers die uit elkaar spatten van ideeën die wij willen uitdragen naar de wereld met het toneel als medium. ERROR 404 ontroert, shockeert, maakt blij en verdrietig, zaait verwarring en zet aan tot nadenken.

FRESH
FRESH is een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Elke eerste vrijdag van de maand is het Maaspodium tijdelijk van iemand anders: een danser, muzikant, acteur of van een hele club bij elkaar. Cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond, experimenteel. Of gewoon iets heel eigens. Kunstenaars die één avond de vormgever van een avondvullend programma zijn. En zij trekken alles uit de kast. FRESH begon in seizoen 2013/2014 met enkele edities. Inmiddels is FRESH uitgegroeid tot een vertrouwd (en berucht) onderdeel van de programmering van het Maaspodium.
Laat je verrassen en bewonder de makers van de toekomst. >> meer info over FRESH

  • Credits

  • Door: Error 404
    Dansers: Jet van de Geest, Roan Kasanmonadi, Samantha Klaren, Charlotte Verkerke, Daan van der Weijden

2 reacties op FRESH: Playtime

  1. De première gezien. Wat een energie en prachtig en gedreven gedanst . Echt nagedacht over thema en uitwerking . Spetterend…
    Komt dat zien

Geef een reactie

Of deel FRESH: Playtime op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH: Playtime Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.