Maas theater dans podium

Soul Violin
  • muziek
  • XL
Speellijst / tickets

Op vrijdag 3 juli neemt violiste Shauntell Baumgard het Maaspodium over met FRESH: Shauntell Baumgard and friends. Op het programma: een muzikale avond vol soul, r&b, hiphop en klassiek. Met haar prachtige en indrukwekkende vioolspel weet Shauntell Baumgard je te raken. Deze avond zal ze samen met andere musici vrienden performen. Get ready for some great music!

Maker
Violiste Shauntell Baumgard is een artieste die vanuit het diepste van haar hart speelt en dat hoor je! Met de stem van haar viool weet ze iedere keer weer een verhaal te vertellen en streeft ze ernaar om anderen hiermee te raken en te bewegen.

FRESH
Deze voorstelling is onderdeel van FRESH: een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Ze zijn een avond vormgever van hun eigen programma, dus denk aan cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond werk, of iets dat niet binnen de hokjes past. Klik voor meer FRESH

Vegan Friday
FRESH: Shauntell Baumgard and friends is inclusief Vegan Friday. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we je een veganistische en verrassende maaltijd, vers bereid door onze koks.

 

 

 

Nieuw: Maas mondkapjes
Nieuw: Maas heeft mondkapjes! Studio Zeewier maakte deze kapjes in verschillende kleuren van reststoffen. Wil jij er ook zo eentje, bijvoorbeeld om te dragen in het OV? Je kunt hem aan je ticketbestelling toevoegen. Zoek er zelf eentje uit wanneer je aanwezig bent bij FRESH, of laat er een bezorgen en mail ons op info@maastd.nl om je favoriete printje uit te kiezen. De mondkapjes kosten €10 per stuk exclusief €0,99 verzendkosten.

 

Veilig
Wij houden rekening met de veiligheid van publiek en medewerkers en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Lees hierover meer op de pagina coronamaatregelen. We zullen deze voorafgaand aan je bezoek ook naar je mailen.

  • Credits

  • Maker: Shauntell Baumgard
    Met onder andere: Shauntell Baumgard, Michline Plukker (spoken word), Belitha Wong (zang), dansers, een DJ, een violist, gitarist en painist.
    Foto: Roelof Mulder

Geef een reactie

Of deel FRESH: Shauntell Baumgard and friends op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH: Shauntell Baumgard and friends Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.