Maas theater dans podium

Karaoke, dans, video en een DJ
 • performancetheater
 • XL
Speellijst / tickets

FRESH is een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Creatieve geesten organiseren hún avond voor hún publiek.

Drag-artiest Massiah Carey is DJ en zij verrast je met een FRESH vol karaoke, dans en video. Verschillende drag- en queer-artiesten en diverse Rotterdamse sprekers maken deze FRESH compleet.

Seksschandalen hier, daar en overal. Politici die begrip opbrengen voor mensen die illegaal een demonstratie tegen houden. Fake nieuws. Trump. Genoeg schandalen om depressief van te worden. Laten we ons terugtrekken in een veilige non-virtuele omgeving waar iedereen kan zingen, feesten en dansen!

Deze avond is bedoeld voor queers en queer-lovers. Queer is sex-positief en verzet zich niet alleen tegen homo-/lesbo-/bi-/transfobie, maar ook tegen seksime en racisme. Vanavond zingen en vieren we seksualiteit, alle genders en oriëntaties!

FRESH
FRESH is een terugkerend event in het Maaspodium met steeds een andere creatieveling als vormgever van het programma. FRESH is er iedere eerste vrijdag van de maand. Dit seizoen hadden o.a. Jasper van Luijk, Koleka Putuma en Sheyda Darab de touwtjes in handen. Fabian Holle was in februari 2014 ook te gast als curator van FRESH, destijds met zijn voorstelling Spider-Boy.

Laat zien dat je er bij bent & blijf op de hoogte van deze FRESH via het Facebook event!

 • Credits

 • Media

 • FRESH curator, concept & host: Fabian Holle aka Massiah Carey
  Speciale gasten: Annie Verduin Gerretsen, Boy Mag van de Meulenhof, Chelsea Cointreau, Denim du Soleil, Eva Aydin, Mandy McCandy, May Jailer, Nomai Camara, Non La Décadance, Olave Basabose, Shertise Solano
  Foto: Fabian Holle, Mark Brants

 • Luister hier naar het interview van Arjen van Bruinnessen van Omroep Wetering met Fabian Holle over FRESH: Escándalo.
  Het interview werd in week 4 van 2018 uitgezonden in Schiedam Vandaag (tussen 12 en 14 uur), Het RegioMagazine (tussen 16 en 18 uur) en De Late Avond, een gezamenlijk project van 11 lokale omroepen.

Geef een reactie

Of deel FRESH: ESCÁNDALO op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FRESH: ESCÁNDALO

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.