Maas theater dans podium

Hustle, hoop & hiërarchie
 • dans
 • film
 • hiphop
 • XL
Speellijst / tickets

From the Streets to the Seats brengt de straat shows van Amsterdam naar het theater. In dit acrobatische dansstuk met vertoning van de autobiografische documentaire, vertelt Fractal Dance Collective hun verhaal – dat hen leidde van dansen op de straten naar het ontwikkelen van hun eigen signatuur in het theater. “Hitting”, performen op straat – is een kunstvorm en een manier van leven. Iedere dag is uniek, ieder publiek is anders en alle emoties zijn puur.

In From the Streets to the Seats deelt Fractal Dance Collective hun verhaal met een documentaire en een performance. Over de gekke situaties die de dansers hebben meegemaakt reizend door Europese steden en de struggles waarmee zij te maken kregen. Over de highs en de lows van het performen op straat. En over de vrijheid die ook onzekerheid met zich mee brengt, de verbroedering onderling en de constante drang om beter te worden.

Hiphopweekend 
From the Streets to the Seats  is onderdeel van het Hiphopweekend. Laat je van vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november 2019 inspireren door de rijke hiphopcultuur met dans, spoken word, theater en film in het Maaspodium. We organiseren een Meet-Up op de openingsavond. Er is een DJ en natuurlijk hiphopvoorstellingen van vooral Rotterdamse talenten en legendes.
>>Klik voor meer info over Hiphopweekend

 • Credits

 • Door: Fractal Dance Collective 
  Met dank aan:
  Zino Schat, Robert Villedieu, Constantin Trommlitz, Marieke van Dis

Geef een reactie

Of deel From the streets to the seats op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • From the streets to the seats

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.