Maas theater dans podium

Maak kennis met Funny Brotha’s Comedy Friends
  • comedy
  • XL
Speellijst / tickets

Zaterdag 12 juni zijn de Funny Brotha’s terug in het Maaspodium, het eerste live optreden sinds de versoepelingen. Daveson Ignatia, Gilion Slory en Miquel Wiegel brengen je Nederlandse stand-up comedy in een Caraïbisch jasje met diverse gastoptredens. Maak je klaar voor onvergetelijke avonden vol humor.

“We hebben allemaal even stil gezeten.
We hebben allemaal onze vrienden gemist.
Het is tijd om weer bij elkaar te komen!
Lachen met vrienden, familie en Funny Brotha’s.”

Practische info
Funny Brotha’s wordt live gespeeld in het Maaspodium. Vanwege de corona veiligheidsvoorschriften zijn er maximaal 50 plaatsen voor bezoekers beschikbaar in het podium (we houden anderhalve meter afstand). De voorstelling duurt 75 minuten. Een ticket kost €14,00. Boek nu je ticket!

Maas
Na een eerste succesvolle editie van Funny Brotha’s in juni 2019 (Funny Brotha’s meets Deng Boy), stonden de heren in seizoen 19/20 twee keer in het Maaspodium met: Funny Brotha’s presents: Ladies Night en Funny Brotha’s: Game Night. Daarna kwamen ze 29 oktober 2020 terug met een coronaproof comedyshow Ff bijkomen!

  • Credits

  • Makers

  • Makers: Daveson Ignatia, Gilion Slory, Miquel Wiegel.

  • Funny Brotha’s is een comedy collectief. Samen bereik je meer en dat is waar Funny Brotha’s voor staat. De kracht van Funny Brotha’s is dat zij hun kwaliteiten kennen en elkaar aanvullen. Zo heeft iedere Funny Brotha zijn eigen charme en eigen humor. De mannen vertellen op geheel eigen wijze hun levensverhalen dat zorgt voor hilarische grappen en interessante observaties.

Geef een reactie

Of deel Funny Brotha’s & Friends op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Funny Brotha's & Friends Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.