fbpx

Maas theater dans podium

Alles is geel, totdat blauw verschijnt...
  • 2+
  • fysiek theater
  • muziek
Speellijst / tickets

In Geel wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt hierbij de magie. Het is genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts.

Duur voorstelling: 35 minuten (o.v.b.)

Makers
Anastasiia volgde de mime-opleiding in Amsterdam nadat zij in Kiev (Oekraïne) afstudeerde in pantomime en regie voor animatie. Ze speelde in meerdere kinderproducties (waaronder Foutje) en maakte vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar stijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weggaan.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Ontbijttafeltje vol 
Laat de boterhammen staan en kom vooraf aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 staat het ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

  • Credits

Geef een reactie

Of deel Geel op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.