Maas theater dans podium

Alles is geel, totdat blauw verschijnt...
 • 2+
 • fysiek theater
 • muziek
Speellijst / tickets

Wegens de landelijke lockdown kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

In Geel word je meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon en van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt de magie. Het is genieten in de gele stad.

Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts.

Duur voorstelling: 35 minuten

Makers
Anastasiia Liubchenko volgde de Mime Opleiding in Amsterdam nadat zij in Kiev (Oekraïne) afstudeerde in pantomime en regie voor animatie. Ze speelde in meerdere kinderproducties (waaronder Alleen op de wereld, Foutje en Voor de leeuwen #7 bij Maas) en maakte vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Daarnaast schildert ze graag. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo werden de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte de inspiratiebron voor Geel. Haar stijl is zowel fantasievol als humoristisch en relativerend. Ze werkt met thema’s die sociaal betrokken zijn en gaat daarbij emoties niet uit de weg.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Een fijne ochtend met fruitig ontbijtje
Zin om er een uitgebreide ochtend van te maken? Boek er een ontbijtje bij. Voorafgaand aan de ochtendvoorstelling maken we een fruitig fris ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijtje kost €4,50 per persoon en je bent welkom vanaf 10:00 uur. Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 • Credits

 • Door: 2- ater producties, Mime Wave 
  Regie: 
  Anastasiia Liubchenko
  Spel, makers
  : Anastasiia Liubchenko, Yung-Tuan Ku, Thijs Felperlaan
  Dramaturgie: Dorien Folkers
  Foto: Iris Box
  Producent: 2-ater Producties

Geef een reactie

Of deel Geel – GEANNULEERD op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Geel - GEANNULEERD Geannuleerd
 • Geel - GEANNULEERD Geannuleerd

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.