Maas theater dans podium

Alles is geel, totdat blauw verschijnt...
 • 2+
 • fysiek theater
 • muziek
Speellijst / tickets

Wegens maatregelen in verband met het Coronavirus kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

In Geel wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt hierbij de magie. Het is genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts.

Duur voorstelling: 35 minuten (o.v.b.)

Makers
Anastasiia volgde de Mime Opleiding in Amsterdam nadat zij in Kiev (Oekraïne) afstudeerde in pantomime en regie voor animatie. Ze speelde in meerdere kinderproducties (waaronder Alleen op de wereld, Foutje en Voor de leeuwen #7 bij Maas) en maakte vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar stijl is zowel fantasievol als humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en gaat daarbij emoties niet uit de weg.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Ontbijttafeltje vol 
Laat de boterhammen staan en kom voorafgaand aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 uur staat het ontbijtje klaar voor €4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 • Credits

 • Door: 2- ater producties, Mime Wave 
  Regie: 
  Anastasiia Liubchenko
  Spel, makers
  : Anastasiia Liubchenko, Yung-Tuan Ku, Thijs Felperlaan
  Dramaturgie: Dorien Folkers
  Foto: Iris Box
  Producent: 2-ater Producties

Geef een reactie

Of deel Geel op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Geel

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.