Maas theater dans podium

Een show waar je liever niet aan mee doet
 • 4+
 • fysiek theater
Speellijst / tickets

In deze woordloze kleutervoorstelling zie je hoe nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlight komen te staan. Juist op een moment dat ze zich onbespied wanen, realiseren ze zich ineens dat ze vol in beeld zijn. Vluchten kan niet, dus ja… Dan moet je iets… Show, entertainment… Maar hoe?

Multi-instrumentalist en showmaster Keimpe de Jong overvalt René van ’t Hof en Willemijn Zevenhuijzen in hun dagelijkse handelingen. Kruiswoordraadsels, vishengels en wasmanden vallen pardoes uit hun handen. Wat volgt is een onbeholpen poging iets te worden wat ze helemaal niet zijn. De puzzelaar begint onbeholpen te dansen, de sportvisser doet veel stoerder dan hij eigenlijk is en de huisman probeert ineens heel geestig uit de hoek te komen. In de paniek in hun ogen zie je wat ze eigenlijk hartstochtelijk wensen. Zo snel mogelijk terug naar het donker, weg uit het helle licht van deze show.

Van de makers van De man die alles weet (4+) (NRC ★★★★★, Volkskrant ★★★★, Theaterkrant ★★★★★, Scènes ★★★★★, Parool ★★★★).

Duur voorstelling: 50 à 60 minuten (o.v.b.).
Tickets boeken:
Tickets vanaf €9,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

 • Credits

 • Door: Theater Artemis
  Regie: Jetse Batelaan
  Spel: René van ’t Hof, Willemijn Zevenhuijzen
  Live muziek: Keimpe de Jong
  Decor, licht: Theun Mosk
  Kostuums: Liesbet Swings

  Over de makers
  Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch dat interactief en anarchistisch theater maakt. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Artistiek leider Jetse Batelaan werkt bij Theater Artemis aan een indrukwekkend oeuvre en won afgelopen jaren diverse prijzen voor zijn voorstellingen. In januari 2019 won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië voor zijn sterk persoonlijke en vernieuwende benadering van theater.

Geef een reactie

Of deel De grote hier heb ik geen zin in show op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.