Maas theater dans podium

Wij ontkennen alles
 • 6+
 • multidiciplinair theater
Speellijst / tickets

Laat jij je graag verrassen? Ben je gekker op de verrassing dan de chocolade van een verrassingsei? Of wil je even wat anders en ben je toe aan iets onverwachts? Dan is De Geheime Club helemaal voor jou bedoeld.

De Geheime Club: niemand weet nog wat het is. Het kan van alles zijn. Zijn het solo’s, één groot stuk of duetten? Niets is zeker, behalve dat vijf nieuwe makers samenkomen in De Geheime Club en dat zij het wel weten. Is er dan verder niets zeker? Jawel. Het is een voorstelling van BonteHond voor 6+ en het duurt maximaal een uur. De Clubleden hebben autonoom samengewerkt en zijn door Judith Faas op artistiek niveau geadviseerd.

De Geheime Club, één groot mysterie maar wellicht straks niet meer voor jou! Dit wil je niet missen. Na afloop ontkennen wij alles.

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.).
Tickets boeken:
Tickets vanaf €9,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

Maaspodiumplank
Nog even blijven hangen op deze vakantiemiddag? Na de voorstelling staat een plank vol lekkers op je te wachten. Wat is het lekkerste fruit van dit seizoen? Komt dit brood uit eigen oven? Eet en beleef mee. Reserveer een plank samen met je ticket. Klein (2 personen) €7,50 / middel (4 personen) €13 / groot (6 personen) €19. Voeg de plank(en) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 • Credits

 • Door: BonteHond
  Regie: Clubleden van de Geheime Club
  Concept: Clubleden van de Geheime Club
  Dramaturgie: Victor Mentink
  Rest van de credits: Geheim

  Over de makers
  BonteHond neemt altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Ze spelen van Almere tot Bangalore, in sjieke schouwburgen en sjofele voetbalkantines, op zomerse festivals en drukke scholen. Daarnaast doen ze veel aan educatie. In alles wat ze doen roepen ze op om ruim en autonoom te denken: blijf jezelf, laat je niet in een keurslijf persen. Kinderachtig is geen scheldwoord bij BonteHond. BonteHond is hét professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland.

Geef een reactie

Of deel De Geheime Club op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.