Maas theater dans podium

Voor geoefende geheimhouders
 • poppentheater
Speellijst / tickets

Een fantasievolle beeldende voorstelling over vertrouwen, nieuwsgierigheid, klikken en iets voor je houden.

Aan het loket van de Centrale Geheimen Bank ontvangt opa Bram al jaren alle geheimen van de wereld. Per afdeling staan verjaardagsverrassingen, nooit-verstuurde-liefdesbrieven, geheimschriften en dagboeken netjes naast elkaar. Alles is soort bij soort opgeslagen en wordt regelmatig gecontroleerd op verklappingen.

Tot Ben zijn opa een handje komt helpen in het magazijn. Het is allemaal erg spannend en lastig voor hem om zijn mond te houden. Sommige pakjes schreeuwen er gewoon om om opengemaakt te worden. De dingen die hij af en toe tegen komt! Of had hij dat niet mogen zeggen…?!

Een fantasievolle beeldende voorstelling over vertrouwen, nieuwsgierigheid, klikken en iets voor je houden. Een mix van poppen- en objecttheater. Voor kinderen die voor het eerst of misschien al geoefende geheimhouders zijn.

Picknick brunch voor aanvang
Anderhalf uur voor aanvang van de voorstellingen kun op een picknickkleedje genieten van een goed gevulde picknickmand voor maar 7,50 euro per persoon. Wil je alvast een picknickmand bestellen? Kies dan bij je reservering voor een tarief + picknick brunch.

Workshop Stoute sokken na afloop (gratis)
Trek je stoute sokken aan! In deze theatrale workshop maken we onze eigen stoute sokken en gaan we op avontuur door een theatraal bos. Aan het eind van de workshop is een minipresentatie voor de ouders. De workshop is gratis, begint na afloop van de voorstelling en duurt ongeveer 20 minuten.

Vier je feestje in het Maaspodium
Ben je jarig? Vier je feestje bij Maas! Bij binnenkomst staat er een feestelijk versierde tafel met taart en limo voor jou en je vrienden klaar. Na de taart gaan jullie naar De Centrale Geheimenbank. Na afloop van de voorstelling ontvangen jullie een leuke verrassing. Dat wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! Meer weten? Klik hier.

 • Credits

 • Eindregie: Pieter Vrijman
  Spel: Nynke Gabeler, Renate Moespot en Jeroen Molenaar
  Dramaturgie: Milou Brockhus
  Poppen: Nynke Gabeler
  Decor: Jeroen Molenaar, Marjolijn Guldemond en Joris Strijbos
  Muziek: Jelte van Andel

Geef een reactie

Of deel De Centrale Geheimenbank op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • De Centrale Geheimenbank

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.