Maas theater dans podium

Een ode aan iedereen die anders durft te zijn
 • 6+
 • dans
Speellijst / tickets

Kom je verstoppertje spelen? Met Josje die van auto’s houdt, Anton die zich graag als Assepoester verkleedt en Seth die stiekem verliefd is op Frank? Ze verstoppen zich voor de rest en willen liever niet gevonden worden, omdat ze bang zijn te worden uitgelachen of gepest. Wie niet weg is, is gezien! is een speelse dansvoorstelling over geaccepteerd willen worden, ook als je anders bent dan de rest. Ryan Djojokarso laat zien dat het helemaal oké is om jezelf te zijn. Dus wees niet bang en kom tevoorschijn!

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Makers
Ryan Djojokarso maakt speelse, grappige en ontroerende voorstellingen waarin hij dans vermengt met sport en spel. Eerder maakte hij o.a. Jij bent ‘m! (Korzo), welke werd geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen 2017. Ook ontving Ryan in 2017 de BNG Bank Dansprijs en werd hij genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek. Korzo producties is één van Nederlands grootste dansproducenten voor jonge en toonaangevende choreografen, gevestigd in Den Haag.

Maandactie Rotterdampas
Ben jij in het bezig van een Rotterdampas? Dan mag jij je kaarten met 50% korting boeken! Laat wel je Rotterdampas zien bij de kaartcontrole.

EXTRA’S IN DE HERFSTVAKANTIE

Silent disco workshop
Doe mee aan de silent disco workshop! Via je koptelefoon krijg je theatrale opdrachten ingefluisterd. Kun jij geruisloos hinkelen? Of knallende herrie uitbeelden met je handen? De workshop begint na de voorstelling en duurt ongeveer een half uur. We verzamelen in de foyer. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

 

 

Foto: Sophia van den HoekMaaspodiumplankje
Nog even blijven hangen? Na de voorstelling staat een plankje vol lekkers op je te wachten. Wat is het lekkerste fruit van dit seizoen? Hoe smaken geroosterde kastanjes? Komt dit brood uit eigen oven? Eet en beleef mee. Reserveer een plankje samen met je ticket. Klein (2 pers): 7,50 euro, Middel (4 pers): 13 euro, Groot (6 pers): 19 euro.

 • Credits

 • Door: Ryan Djojokarso, Korzo producties
  Choreografie:
  Ryan Djojokarso
  Dans, Performance: Suzanne de Bekker, Jochem Eerdekens, Mayke van Kruchten, Phapbi Ngo, Nina Plantefève-Castryck
  Compositie: Jorg Schellekens
  Decor: Davy van Gerven
  Lichtontwerp: Bas Vissers
  Choreografie assistentie: Heleen van Gigch
  Scènefoto’s: Robert Benschop

Geef een reactie

Of deel Wie niet weg is, is gezien! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Wie niet weg is, is gezien!

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.