Maas theater dans podium

vijf acrobatische mannen en een gestrande walvis
 • circustheater
 • XL
Speellijst / tickets

Een ijzige voorstelling op het snijvlak van dans en circus

Vijf mannen en een walvis op een onbestemde plek ergens in het hoge noorden. De ijzige wind raast over de oneindige vlakte en maakt de sfeer nog beklemmender dan deze al was. Wie zijn deze mannen en wat brengt hen hier?

Een eigenzinnige blik op identiteit
Go North is een zoektocht op de grens van het zelf en de ander. Op een schaamteloze manier leggen de mannen hun ziel bloot en gaan ze de confrontatie aan; met zichzelf, maar vooral met elkaar. Het zet de onderliggende verhoudingen op scherp en doet hun ware aard naar boven drijven.

Muziek
Speciaal voor de voorstelling heeft componistenduo Strijbos & Van Rijswijk een nieuw muziekstuk gecomponeerd. Een stuk waarin het live-slagwerk op intrigerende wijze gecombineerd wordt met elektronische soundscapes.

Where dance meets circus
Dynamisch, ongepolijst en avontuurlijk, maar tegelijkertijd ook heel kwetsbaar en intiem. Pia Meuthen heeft met Panama Pictures een unieke taal ontwikkeld waarin dans en circus moeiteloos in elkaar overlopen en persoonlijke verhalen letterlijk in beweging komen. Speciaal voor Go north is Tarek Rammo aan de internationale cast toegevoegd. Hij werkte onder andere ook voor Cirque du Soleil.

Double bill
De voorstelling Go north and see what those strangers do (20:15 uur) is te zien in een double bill met MEMO (19:30 uur) van TENT circustheater producties.
>> klik hier voor combitickets voor de double bill

 • Credits

 • choreografie: Pia Meuthen
  dans/acrobatiek: Francesco Barba, Fabian Krestel, Ruben Mardulier, EddyBecquart, Tarek Rammo
  assistentie/training: Miquel de Jong
  slagwerk: David Paycha
  muziekcompositie: Jeroen Strijbos & Rob van Rijswijk
  Go North and see what those strangers do is een productie van Panama Pictures in co-productie met Strijbos & Van Rijswijk.

Geef een reactie

Of deel Go north and see what those strangers do op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Go north and see what those strangers do

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.