Maas theater dans podium

A fresh taste of circus
  • circus
  • XL
Speellijst / tickets

Drie korte stukken van aanstormende jonge circusartiesten op één avond, stuk voor stuk geselecteerd door de Circus Coalitie. Met deze variatie aan makers levert Great Catch een divers programma op van de nieuwe circusgeneratie in Nederland. Great Catch is verrassend, grappig en verfrissend!

It Happens…
Júlia Campistany geeft in It Happens… samen met muzikant José Villegas een humoristisch kijkje  in het leven van een trapeze-artiest, waarbij niet alles gaat zoals ze wil.

Jugglobatics
Liza van Brakel ontwikkelde haar eigen circusvorm Jugglobatics waarin ze jongleren, acrobatiek, dans en (haar eigen) muziek combineert.

Stick-STOK
Een jongleur, een danser en een Chinese Mast-specialist dagen elkaar in Stick-STOK uit met palen die hun eigen gang lijken te gaan. Samen vormen zij TeaTime Company.

Duur tripple bill: 75 minuten (o.v.b.)

Maker
Circus Coalitie bestaat uit diverse gezelschappen, producenten, festivals en podia met een groot hart voor circus. Ze werken samen om mooi circusaanbod bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Ook het Maaspodium in onderdeel van de Circus Coalitie.

  • Credits

  • Door: Circus Coalitie
    Regie: Thomas Falk
    Performers: Liza van Brakel, La Campistany, TeaTime Company
    Fotografie: Jostijn Ligtvoet

Geef een reactie

Of deel Great catch op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.