fbpx

Maas theater dans podium

Een avondvullende popsong
  • Muziektheater
  • XL
Speellijst / tickets

Humoristische en luchtige zoektocht naar de relevantie van theater

Zie het als onze blind date. Je weet dat je vanavond bij het Maaspodium moet zijn. Kleed je casual, dat zal ik ook doen. We gaan elkaar herkennen. Maak je daar niet druk over. Ik maak me al druk genoeg. Verder zou ik nu niks meer willen verklappen. Ik wil me namelijk nergens aan vastpinnen. Want wie weet wat er gebeurt als we elkaar gaan zien.

Heldendaden en Wereldwonderen gaat op een zeer luchtige manier in op de relevantie van theater in de maatschappij. Hoe kun je als kunstenaar iets tastbaars bijdragen aan de samenleving? Marieke Dermul zoekt in haar humoristische en muzikale voorstelling naar het antwoord.

Teaser Heldendaden en Wereldwonderen

Marieke Dermul
Maker en actrice Marieke Dermul speelde o.a. bij de theatergezelschappen Orkater, het Noord Nederlands Toneel en Bellevue Theater. Ook maakte de actrice theatrale en muzikale acts voor de Belgische televisiezender Eén. Bij Maas speelt ze in de voorstellingen Voorjaarsoffer en Ben niet bang.

Jonge Harten Theaterfestival
De voorstelling van 27 november maakt onderdeel uit van Jonge Harten Rotterdam. Jonge harten is een festival om te ontdekken. Met veel jonge makers, beeldend en fysiek theater, performance, dans en muziek. Voor jonge mensen die iets meer willen. En durven. Het festival vindt plaats van 20 t/m 28 november in Groningen en op 27 en 28 november voor het eerst ook op twee locaties in Rotterdam, de Rotterdamse Schouwburg en het Maaspodium.

Jonge Harten Rotterdam
Op 27 november vindt Jonge Harten plaats in het Maaspodium. Je kan hier om 19:30 uur naar de De therapie van Julie Cafmeyer. Om 21:15 staat de dansvoorstelling Copycat van Nono c geprogrammeerd.
Op 28 november kan je terecht in de Rotterdamse Schouwburg. Hier kan je om 20:15 uur naar Van Waveren van het RO Theater en om 20:30 uur kan je naar DansClick 17 van Fernando Hernando Magadan & Shailesh Bahoran/Korzo producties. Klik hier voor meer info over de programmering in de Rotterdamse Schouwburg.

  • Randprogrammering

  • De voorstelling is onderdeel van het Jonge Harten festival.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Heldendaden en Wereldwonderen Uitverkocht
  • Heldendaden en Wereldwonderen

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.