Maas theater dans podium

Because that's not the place to stop
 • fysiek theater
 • XL
Speellijst / tickets

Ons is een mooie toekomst beloofd maar tot op heden is er nog niks noemenswaardigs gebeurt. Wij hopen op een hoogtepunt maar ligt dat hoogtepunt misschien niet al achter ons? Wij zijn een kosmische grap en alles wat we doen is zinloos maar wij blijven tegen beter weten in een hoger doel geloven. Zonder dat we zeker weten of anderen dat wel zien. En iedereen die niet meedoet blijft achter. “If you can’t run, walk. If you can’t walk, crawl. But whatever you do, you have to keep moving forwards.”

In een onnavolgbaar spel van dwingende kwadranten ploeteren wij ons naar het einde van de regenboog in de hoop dat zich daar een pot goud bevindt.

If you’re going through hell… is een theatrale depressie waar je beter om kunt lachen dan huilen.

Duur voorstelling: 60 minuten

Makers
Afstudeerders Mime 2020
Ze omschrijven zichzelf als Mime Class of The Century en dat maken ze ook waar. Ze zijn de nieuwe lichting mimers om in de gaten te houden. Ze verschillen zo erg van elkaar dat het verbindt. Ze worden vaak als absurd interessant omschreven.

René Geerlings 
René Geerlings studeerde in 1999 af aan de Mime Opleiding van de Theaterschool in Amsterdam en is sindsdien werkzaam als acteur en regisseur in theater. Bij theatergroep Max. speelde hij in Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt van Jetse Batelaan (Gouden Krekel 2005). Ook was hij te zien in Martha Loves George van Boogaerdt van der Schoot en De binnenkomst van Sanne van Rijn en Magne van den Berg (nominatie mimeprijs 2010). Samen met Job Raaijmakers maakte en speelde hij Aap en Beer (Gouden Krekel 2012) en Niet Huppelen! (Zilveren Krekel 2014) bij STIP/BonteHond. Bij Maas regisseerde hij Gezocht: konijn. In seizoen 19/20 maakt hij Juffenballet, een coproductie van Maas en BonteHond.

Sinds november 2012 is René artistiek leider van BonteHond, waar hij onder andere de festivalvoorstelling ASO, AaiPet (Zilveren Krekel 2015) maakte.  Per 1 januari 2021 neemt René het stokje over van Moniek Merkx en wordt hij artistiek directeur van Maas theater en dans.

 • Credits

 • Een afstudeervoorstelling van: Sanne Bokkers, Moriah Dekker, Nick Deroo, Maja Grzeczka, Martijn Huisman, Charles Pas, Annet de Ruiter, Bodine Sutorius, Rick van der Steen en Niek Vanoosterweyck
  Regie: René Geerlings
  Compositie: Reinier van Harten
  Advies artistiek: Judith Faas
  Advies vormgeving: Calle de Hoog
  Met heel veel dank aan: Frits van Driel, Huib Reinders Folmer, Stella van Leeuwen, Theun Mosk, Judith Oostrom, Wendy van Os, Loes van der Pligt, Siemen van der Werf, RuimteTijd en Bonte Hond.

Geef een reactie

Of deel If You’re Going Through Hell Keep Going op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.