Maas theater dans podium

16 t/m 24 oktober 2021
Speellijst / tickets

Hiep hiep… herfstvakantie! Ga voor het vakantiegevoel dicht bij huis. Wanneer je met het hele gezin van de Maaspodiumplank zit te snoepen terwijl de regen tegen de ramen tikt. Of als je met z’n allen zo hard moet lachen om een acteur, dat die scène de rest van de vakantie nog in de woonkamer wordt nagespeeld. Voeg daar extra’s zoals de houten speelgoedkist aan toe en je bent er niet meer weg te slaan.

VOORSTELLINGEN

EXTRA’S

Een fijne ochtend met fruitig ontbijt
Zin om er een uitgebreide ochtend van te maken? Boek er een ontbijt bij. Voorafgaand aan de ochtendvoorstelling maken we een fris en fruitig ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijt kost €5,00 per persoon en je bent welkom vanaf 10:00 uur. Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 

 

Maaspodiumplank
Nog even blijven hangen in de middag? Na de voorstelling staat een plank vol lekkers op je te wachten. Wat is het lekkerste fruit van dit seizoen? Komt dit brood uit eigen oven? Eet en beleef mee. Reserveer een plank samen met je ticket. Klein (2 personen) €7,50 / middel (4 personen) €13 / groot (6 personen) €19. Voeg de plank(en) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 

 

Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

 

 

Geef een reactie

Of deel Herfstvakantie op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.