Maas theater dans podium

Hoe ga je verder als alles om je heen is veranderd?
 • 8+
 • danstheater
Speellijst / tickets

We zijn aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden. Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Hotel Hierwaardaar is grappig en bevreemdend, verontrustend en stiekem verbazingwekkend herkenbaar tegelijkertijd.

De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit. Hotel Hierwaardaar is danstheater over dwalen en doorzetten, voor iedereen vanaf 8 jaar.

Duur voorstelling: 60 minuten.
Tickets boeken:
Tickets vanaf €9,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

Maaspodiumplank
Nog even blijven hangen op deze vakantiemiddag? Na de voorstelling staat een plank vol lekkers op je te wachten. Wat is het lekkerste fruit van dit seizoen? Komt dit brood uit eigen oven? Eet en beleef mee. Reserveer een plank samen met je ticket. Klein (2 personen) €7,50 / middel (4 personen) €13 / groot (6 personen) €19. Voeg de plank(en) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 

 • Credits

 • Door: De Dansers, Het Filiaal theatermakers
  Regie, concept:
  Monique Corvers, Ramses Graus, Josephine van Rhenen, Gabor Tarjan
  Spel: Anna Bentivegna, Guy Corneille, Yoko Ono Haveman, Thomas Higginson, Blazej Jasinski, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre
  Choreografie: Josephine van Rhenen
  Decor: Hiske de Goeje
  Kostuums: Hiske de Goeje
  Licht: Marco Chardon, Bauke Moerman, Tim van ‘t Hof

  Over de makers
  De Dansers en Het Filiaal theatermakers zijn twee gezelschappen uit Utrecht. De Dansers zijn een bende jonge dansers en muzikanten onder leiding van Guy Corneille (componist en muzikant) en Josephine van Rheenen (choreograaf en danser). Zij laten live muziek en dans samensmelten in dansconcerten, met toegankelijke, intuïtieve en meeslepende verhalen. Je kent hen van Lepeltje lepeltje (4+), Shake Shake Shake (XL) en Tetris (6+). Het Filiaal theatermakers maakt voorstellingen voor families en het basisonderwijs. Het enige wat Het Filiaal niét doet is ‘exclusief voor volwassenen’ theater maken. In hun ogen is familietheater ruimer en groter, gevuld met universele verhalen en alle mogelijke kunstdisciplines. Het Filiaal theatermakers maakte onder andere Verloren dingen (7+), De Nachtwaker (6+) en ISHI (8+).

Geef een reactie

Of deel Hotel Hierwaardaar op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Hotel Hierwaardaar Geannuleerd

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.