Maas theater dans podium

Een diep in het bos avontuur vol vrolijke muziek
 • 3+
 • theater
Speellijst / tickets

Langs een imaginair bospad neemt Kleine Zus je mee het woud in. Een wondermooi decor herbergt de hut waar Grote Broer woont.

Kleine Zus neemt je mee naar grote broer.
Grote Broer kan alles.
Wonen in een hut.
Praten met konijnen.
Vogels doen fluiten.

Kleine Zus is er graag.
Samen appels rapen.
Wortels schrapen en in één pyjama slapen.

Kleine Zus verheugt zich op de verjaardag van haar oma. Ze heeft de kaart al klaar: “Lieve oma, je bent nu bejaard. Daarom geven we je uiteraard… een appel-worteltaart!”. Kleine Zus heeft alleen een klein probleem: ze mist de twee belangrijkste ingrediënten voor de taart. Wat nu? Grote Broer kan haar vast helpen. Hij kan namelijk alles, zoals praten met konijnen en vogels laten fluiten. Op naar de hut waar Grote Broer woont!

In een kleurrijk decor met goudbruine bladeren en getimmerde vogelhuisjes staat iets waar elk kind vast een dagje in wil spelen: een prachtige boomhut. In en rond de hut beleven Grote Broer en Kleine Zus een vrolijk avontuur, waarin ze samen appels rapen, wortels schrapen en in één pyjama slapen. Een voorstelling vol grappige vondsten en leuke liedjes, waarin je klassieke composities en filmsoundtracks herkent.

 • Quotes

 • Credits

 • “Proficiat voor jullie HUT! Het is een prachtige realisatie: het decor, het verhaal, de acteurs, de muziekkeuze… We hebben er met z’n allen van genoten. Prachtig.” familie Kockelbergh

  “Proficiat aan de hele ploeg! HUT is een zeer fijne kleuterproductie geworden. Categorie: Niet te missen voor kleuters!” Lopke Cools

   

 • Productie: 4Hoog
  Concept en regie: Nikolas Lestaeghe, Frans Van der Aa
  Spel: Nikolas Lestaeghe, Ilse De Koe
  Decor: Nikolas Lestaeghe, Sarah Geirnaert, Lucas Verbrugge

In het Maaspodium

Gespeeld

 • HUT

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.