Maas theater dans podium

Geïnspireerd door de verhalen van Toon Tellegen
 • 2+
 • theater
Speellijst / tickets

Wat is de verte? En hoe kom je daar? Een beeldende, interactieve en muzikale voorstelling over weggaan en weer thuis komen

Wat is de verte? En hoe kom je daar? We verzamelen al onze moed en stappen de grote wijde wereld in op zoek naar het onbekende. Geïnspireerd door de verhalen van Toon Tellegen maken Malou en Judith deze fantasierijke voorstelling voor de allerkleinsten over weggaan en weer thuis komen. Over verlangen naar een plek waar je niet bent. Verlangen is de brandstof voor fantasie. En wie kan fantaseren, die kan bij de verte komen.

Malou van Sluis en Judith Sleddens
Malou van Sluis en Judith Sleddens leerden elkaar in 2007 kennen tijdens hun studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. In 2011 studeerden zij af als theatermaker en acteur. In samenwerking met festival 2 Turven Hoog maakte Malou in 2012 de
voorstelling Op zoek naar het Huilmeisje. Naar aanleiding van deze voorstelling raakten Malou en Judith geïnspireerd om samen een voorstelling te maken en hun fascinatie voor theater voor de allerkleinsten te onderzoeken.

Herfstvakantie bij Maas
In de verte is onderdeel van de herfstvakantie in het Maaspodium. Er is in die week nog veel meer te doen bij Maas. Kunst knutselen, dansen of gewoon lekker buiten spelen, je kunt je er de hele dag vermaken. Klik hier voor meer info.

Ontbijt je mee?
Bij alle voorstellingen die om 11:00 uur beginnen kan je vanaf 9:30 u heerlijk ontbijten voor maar €3,50 p.p.

 • Quotes

 • Credits

 • Onze kleuter vond het prachtig en vraagt sindsdien wanneer we weer eens naar een voorstelling gaan in ‘Jottedam’… dus een geslaagde culturele middag!” – Heidi Riekerk-Boomgaard (Pussycat and Bird)

 • Eindregie: Daan Alkemade
  Concept & spel: Malou van Sluis en Judith Sleddens i.s.m Festival 2 Turven Hoog
  Illustraties: Caroline Cracco
  Impresariaat: Bureau Vanaf2
  Foto: Saris & Den Engelsman

Geef een reactie

Of deel In de verte op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • In de verte

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.