fbpx

Maas theater dans podium

Publiek en dansers op de vloer
  • dans
  • XL
Speellijst / tickets

Talentvolle jongeren brengen een verrassende mix van theater en dans

De dansers van danstheater Don´t Hit Mama blijven tijdens In My Pocket niet op het podium staan. Als een school vissen bewegen ze zich door de ruimte van de theaterzaal. Het publiek komt er bijna niet onderuit om mee te bewegen, maar: niks moet, alles mag. Breakdancer Carlos Rocha, een oude rot in het vak, en Junadry Leocaria, bekend om haar dansstijlen vogueing en wacking, dagen de jongeren uit. DJ Lovesupreme  zorgt voor de muziek. Voorafgaand aan de voorstelling weten de spelers niet waar ze aan toe zijn.

In My Pocket is een van de clubevents van Don’t Hit Mama. Clubevents zijn een mix tussen danstheater en clubdance. De voorstelling is voor zowel het publiek als voor de dansers zelf een verrassing. Een tijdje geleden hebben we een oproep gedaan om beginnende dansers de kans te geven mee te doen met de voorstelling. Hier is massaal gehoor aan gegeven. De volgende talenten zijn geselecteerd en spelen mee: Claudia, Melanie, Britney, Landio, Patricia, Mandy, Chloé en Daniella.

Meer info: www.donthitmama.nl

Wil je op de hoogte gehouden worden van de belevenissen van de dansers, dan kun je hun blog volgen via: http://inmypocketdonthitmama.tumblr.com/

 

  • Quotes

  • “Zonder meer fenomenaal zijn breakdancer Carlos Rocha en dive Junadry Leocaria…de dansers kunnen alles.”
    **** Theaterkrant

In het Maaspodium

Gespeeld

  • In My Pocket

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.