Maas theater dans podium

Een kijkje in het onderbewustzijn
 • dans
 • hiphop
 • XL
Speellijst / tickets

In de dansvoorstelling ingesprekmetmezelf nemen we een kijkje in het onderbewustzijn van onuitgesproken gedachtes. De leuke gedachtes, confronterende, enge en soms dubbelzinnige gedachtes. Vier dansers met verschillende dansstijlen binnen de hiphopcultuur nemen je mee in deze dynamische voorstelling, gechoreografeerd door Giorgio Costa.

Duur voorstelling: 30-40 minuten (o.v.b.)

Maker

Giorgio Costa geboren en getogen in Rotterdam is al sinds 2004 actief in de Dans-scene. Begonnen bij de Breakdanceformatie “Got Skillz”, wat later “Groove Kings” werd, legde hij de basis van zijn nu uitgebreide CV. Na zijn liveshow prestaties aan het eerste seizoen van So You Think You Can Dance begon het balletje te rollen in het commerciële werkveld. Zo vloog hij voor Nike en Asics de hele wereld over om shows te geven en heeft hij achtergrond gedanst voor artiesten als Broederliefde, Jandino Asporaat en Glennis Grace. De afgelopen jaren heeft Giorgio zich meer geconcentreerd op het maken van choreografieën en de laatste theaterproductie Mind Ur Step waarin hij danste. Deze voorstelling gaf hem ook het laatste duwtje in de rug om zich te profileren als choreograaf en theatermaker.

Hiphopweekend 
ingesprekmetmezelf is onderdeel van het Hiphopweekend. Laat je van vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november 2019 inspireren door de rijke hiphopcultuur met dans, spoken word, theater en film in het Maaspodium. We organiseren een Meet-Up op de openingsavond. Er is een DJ en er zijn natuurlijk hiphopvoorstellingen van vooral Rotterdamse talenten en legendes.
>>Klik voor meer info over Hiphopweekend

 • Credits

 • Maker, choreograaf: Giorgio Costa
  Dans: Angelo Pardo, Akif Dalkiran, Kelly Bigirindavyi, Timo Traas
  Muziek: Cruz Barros

   

Geef een reactie

Of deel ingesprekmetmezelf op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • ingesprekmetmezelf

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.