fbpx

Maas theater dans podium

Een kijkje in het onderbewustzijn
 • dans
 • hiphop
 • XL
Speellijst / tickets

In de dansvoorstelling ingesprekmetmezelf nemen we een kijkje in het onderbewustzijn van onuitgesproken gedachtes. De leuke gedachtes, confronterende, enge en soms dubbelzinnige gedachtes. Vier dansers met verschillende dansstijlen binnen de hiphopcultuur nemen je mee in deze dynamische voorstelling, gechoreografeerd door Giorgio Costa.

Duur voorstelling: 30-40 minuten (o.v.b.)

Maker
Giorgio Valentino Costa is een geboren en getogen Rotterdammer met een grote liefde voor dans. Op 17-jarige leeftijd begon hij aan zijn dansopleiding en hielp hij mee met de oprichting van de dansgroep Groove Kings. Hij heeft verschillende shows gedaan voor merken als Nike en Aesics. Ook was Giorgio te zien in de liveshows van So You Think You Can Dance, The Ultimate Dance Battle en de finale van Hollands Got Talent. Hij is wekelijks bij de Dino Show te zien en heeft in meerdere shows gedanst van nationale en internationale artiesten. Bij Maas was Giorgio te zien in 100% Selfmade.

Hiphopweekend 
ingesprekmetmezelf is onderdeel van het Hiphopweekend. Laat je van vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november 2019 inspireren door de rijke hiphopcultuur met dans, spoken word, theater en film in het Maaspodium. We organiseren een Meet-Up op de openingsavond. Er is een DJ, ruimte om te freestylen en er zijn natuurlijk hiphopvoorstellingen van vooral Rotterdamse talenten en legendes.
>>Klik voor meer info over Hiphopweekend

 • Credits

 • Maker, choreograaf: Giorgio Costa
  Dans: Angelo Pardo, Akif Dalkiran, Kelly Bigirindavyi, Timo Traas
  Muziek: Cruz Barros

   

Geef een reactie

Of deel ingesprekmetmezelf op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.