Maas theater dans podium

Featuring Ntjam Rosie & Lady Shaynah
  • XL
Speellijst / tickets

Leer meer over de “road to success”

When you learn, teach. When you get, give – Maya Angelou

Heb je je altijd al eens afgevraagd hoe het is om voor een volgeboekte zaal te staan? Hoe het artiestenbestaan je leven verandert óf wat het allemaal nou eigenlijk inhoudt? Tijdens INSPIRED 2 INSPIRE geeft het MM2ME jongerenpanel je de kans om al je prangende vragen te stellen aan twee bekende Rotterdamse artiesten. In een intieme setting en tussen hun akoestische optredens door, vertellen zij wat de moeilijkste en de mooiste momenten in het leven van een artiest zijn.

Tijdens deze editie vertellen gevestigde Rotterdamse singer/songwriter Ntjam Rosie en opkomende muziekambassadeur Lady Shaynah over hun persoonlijke “road to success”. Waar zijn ze gestart? Hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn?

Ntjam Rosie

Ntjam Rosie groeide op in een klein dorpje in Kameroen en verhuisde op haar negende naar Nederland. Inmiddels is zij de CEO van haar eigen recordlabel “Gentle Daze” en heeft 4 albums op haar naam staan. Ntjam Rosie heeft op podia’s en festivals gestaan als het North Sea Jazz festival, Bangkok City of Jazz, De Doelen (met het Metropole Orkest) en was support act voor o.a. Erykah Badu en Macy Gray.

Lady Shaynah


Door het winnen van de Music Matters award 2014 is Lady Shaynah in 2015 de Muziekambassadeur van Rotterdam. In haar dagelijks leven is zij Bachelor student aan de Codarts Jazz Academy. Lady Shaynah is bekend van verschillende Caribische songfestivals en heeft o.a. geschitterd tijdens de uitverkochte Suritoppers Theatertour, de eerste Nelson Mandela day in het Concertgebouw van Amsterdam en op het Bim Ray Festival. Op 5 juni 2015 brengt zij haar debuut EP “DARE” uit in De Doelen.

Wie is MM2ME?
Music Matters 2 ME is het Jongerenpanel van Music Matters. Wij zijn een groep enthousiaste Rotterdamse jongeren die zich inzetten voor jongeren en muziek in de stad. We zijn van mening dat twee dingen echt belangrijk zijn; zelfontwikkeling en genieten. Door middel van evenementen als Inspired 2 Inspire willen we deze twee prioriteiten bij elkaar brengen.

Datum: Donderdag 11 juni 2015
Locatie: Maaspodium
Inloop: 19.30 uur / Start: 20.00 uur
Kosten: €3 (deurverkoop)

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Inspired 2 Inspire

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.