Maas theater dans podium

Familievoorstelling vol verlanglijst-verlangens
 • 4+
 • fysiek theater
Speellijst / tickets

Veel kinderen moeten op hun eigen kinderfeestjes ongewild de hele dag door huilen. De feestmaand december is al helemaal een garantie voor tranen. Een feest om te janken (4+) is een voorstelling met een hoog tempo, over hebberigheid en verlanglijstjes die veel ellende veroorzaken.

Alles staat klaar. Er zijn feestelijke gasten, er hangen slingers en er is een veelbelovend cadeau. Maar de twee jarigen stralen niet echt. Ze lijken eerder gespannen en nogal druk. Voor wie is de taart? Voor wie komen de gasten? Het lukt niet zo goed om alle shine eerlijk te delen. En dan begint het cadeau ook nog hinderlijk te groeien. Is alles willen wel echt zo leuk, of geeft niks willen stiekem meer plezier?

Duur voorstelling: 40 minuten.
Tickets boeken:
Tickets vanaf €8,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

Een fijne ochtend met fruitig ontbijt
Zin om er een uitgebreide vakantie-ochtend van te maken? Boek er een ontbijt bij. Voorafgaand aan de ochtendvoorstelling maken we een fris en fruitig ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijt kost €5,00 per persoon en je bent welkom vanaf 10:00 uur. Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 • Credits

 • Door: House of Nouws
  Regie: Sanne Nouws
  Spel: Erwin Dörr, Nina Fokker / Dwayne Toemere, Yannick Greweldinger
  Beeld: Liesje Knobel, Sanne Lips, Bart Grietens
  Muziek: Wilko Sterke
  Lichtontwerp: Wilfred Loopstra
  In samenwerking met: De Verkadefabriek en STIP theaterproducties

  Over de makers
  House of Nouws maakt bonte voorstellingen over existentiële thema’s met veel humor en smeuïg spel. Ze zijn feestelijk ontregelend en kunnen niet bestaan zonder de ongecensureerde reacties van de kinderen. En wie weet herken je de acteurs van eerdere Maasvoorstellingen? Erwin Dörr kun je kennen van FEEST (XL), Nina Fokker van Bye bye baby (10+) en Dwayne Toemere van Eitje (3+) en Boef (4+).

Geef een reactie

Of deel Een feest om te janken op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.