Maas theater dans podium

Een bizarre, magische, grappige en Kafkaëske circus-thriller
 • circus
 • XL
Speellijst / tickets

Een tafel, een stoel, een kast. Geen uitgang. De wereld van deze man lijkt eenvoudig. Al snel wordt duidelijk dat een onzichtbare kracht een verraderlijk spelletje met hem speelt. Wie uiteindelijk de touwtjes in handen heeft, verbaast hem zelf. Janus is een magische, grappige en Kafkaëske circus-thriller, met één specifiek ingrediënt: hoeden.

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Makers
Na zijn studie natuurwetenschappen in Wenen te hebben afgerond, besloot Michael Zandl zijn droom te volgen en zijn langdurige passie voor circus na te jagen. Hij verhuisde naar Rotterdam om aan Codarts Circus Arts te studeren, waar hij de Marc Jonkersprijs ontving voor zijn uitstekende afstudeerprestaties en studieresultaten. Michael Zandl heeft onder meer met gerenommeerde regisseurs gewerkt als Roberto Magro of Ed Wubbe (Scapino Ballet Rotterdam). In mei 2017 werd hij geselecteerd voor het YOUNG STAGE Festival in Basel. Zijn creaties worden gevormd door zijn precieze en humoristische karakter en hij streeft er altijd naar om de fysieke grenzen van zijn objecten te verleggen.

Tom Henden studeerde eerst muziek voordat hij in 2011 naar Rotterdam kwam om samen met zijn partner te studeren aan Codarts Circus Arts. Sinds zijn afstuderen is hij actief als freelance artiest en werkte hij in vele producties, zoals TensionTrail (Penguin Productions) en The sum of what we do (Cie Pile-en-Face). In 2018 richtte hij het acrobatische gezelschap Statera op.
Naast optreden is hij ook actief als trainer voor acro-dans, vloeracrobatiek en boulderen.

Circusvierdaagse
Janus is onderdeel van Circusvierdaagse. Ontdek circus, dans, acrobatiek en bewegingstheater zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. Vernieuwend, verrassend, spectaculair en eigentijds. Van dichtbij en veraf. Maak kennis met jonge makers, jongleurs en acrobaten die de zwaartekracht tarten. En verwonder je over de beheersing en creativiteit van gevestigd circustalent.

COMBITICKETS
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag), Circunstruction #9 (vrijdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag), Circunstruction #9 (zaterdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag) en Circunstruction #9 (vrijdag)
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)

 • Credits

 • Regie: Matthias Romir
  Artiest:
  Michael Zandl
  Special FX: Tom Henden

Geef een reactie

Of deel Janus – GEANNULEERD op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Janus - GEANNULEERD Geannuleerd

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.