Maas theater dans podium

swingende show vol ondeugende kleuterhumor
  • 3+
Speellijst / tickets

Speel, zing en dans mee in deze kleurrijke kleuter jubileum vertelling van kids-comedian Wijnand Stomp

Ben jij ook zo dol op Jip en Janneke van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp? De twee kleutervriendjes beleven samen de leukste avonturen; als de Koning & Koningin, tijdens het brandweertje spelen, met de wolf die nogal veel lacht en natuurlijk met hun hondje Takkie en Siepie de poes.

Als kind was Wijnand groot fan van Jip en Janneke. Op Curacao, het eiland van zijn jeugd, had hij zelfs Jip en Janneke gordijnen! In zijn slaapkamer speelde hij uren alle verhalen met veel plezier na.

In Jip en Janneke neemt hij je mee naar zijn kinderjaren. Als geen ander weet Wijnand de twee buurtkinderen tot leven te wekken. Een hemelbed dat wordt omgetoverd tot een levensgrote vertelkast vormt het decor voor een swingende show vol ondeugende kleuterhumor.

Vorig seizoen trok Wijnand Stomp volle zalen met zijn bewerking van Floddertje, die door de KRO op tv werd uitgezonden. In 2013 werd Wijnand Stomp gekozen tot verteller van het jaar & Pearl of the Dutch Caribbean ‘Art & Literature’.

Deze voorstelling is onderdeel van de voorjaarsvakantie in het Maaspodium. Van 20 t/m 28 februari presenteren we een vrolijk programma voor de hele familie met veel stoere extra’s. Graag tot Maas!

  • Quotes

  • “Als geen ander weet Wijnand Stomp klassieke Nederlandse verhalen in een multiculturele context te plaatsen.”
    Jan Willem Bult, jeugdtelevisie.

    “Stomp maakt van jeugdhelden wereldburgers.” Theaterkrant.nl

1 reactie op Jip en Janneke

Geef een reactie

Of deel Jip en Janneke op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Jip en Janneke

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.