Maas theater dans podium

Een speeltuin van beweging en klank
 • 8+
 • circus
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Ratelende ballonnen, zoemende stokken, een enorme knikkerbaan vol sensoren. Zo heb je jongleren nog nooit gehoord en muziek nog nooit gezien! In Sounds Like Juggling draait alles om patronen, patronen in jongleren, in muziek, in het leven. De kracht en de schoonheid van patronen, het vastzitten in patronen én de kunst van het doorbreken ervan.

Componist Arthur Wagenaar, jongleur Guido van Hout en ontwerper Dianne Verdonk bundelen in Sounds Like Juggling hun krachten en bouwen nieuwe instrumenten die je bespeelt door… jongleren. Met als eindresultaat een speeltuin van beweging en klank waar alles knettert, zoemt, tikt, bonkt, botst, valt en vliegt. Waar de spelregels elk moment kunnen veranderen en niets onmogelijk is.

Duur voorstelling: 60 minuten.
Tickets boeken:
Tickets vanaf €9,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

 • Credits

 • Door: Guido van Hout, Arthur Wagenaar
  Regie: Joeri Vos
  Performance: Guido van Hout, Aleš Hrdlička, Dianne Verdonk, Arthur Wagenaar
  Instrumentontwerp:  Guido van Hout, Dianne Verdonk, Arthur Wagenaar
  Instrumentenbouw: Vincent Schoutsen
  Muziek: Fedde ten Berge, Ward Slager, Dianne Verdonk, Arthur Wagenaar
  Sounddesign: Fedde ten Berge, Ward Slager
  Licht en decor: José Warmerdam

  Over de makers
  Componist Arthur Wagenaar (bekend van onder andere Close Call en Susies Haarlok) combineert alle mogelijke genres en gebruikt graag zelfgebouwde instrumenten. Jongleur Guido van Hout (bekend van Villa Verdraaid en Gandini’s) mixt jongleren met muziek, beeld, en fysiek theater. Arthur en Guido werkten eerder samen in Verloren Licht en Villa Verdraaid.

Geef een reactie

Of deel Sounds Like Juggling op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.