Maas theater dans podium

Niet alles is wat het lijkt
 • comedy
 • spoken word
 • theater
 • XL
Speellijst / tickets

De voorstelling is onderdeel van de Theater of the Now reeks. Tickets zijn inclusief randprogramma.

In een land waar alles goed geregeld is, kan je nog steeds verdwalen en zijn handvaten ver te zoeken. Lang niet alles is wat het lijkt te zijn en wie zijn stem laat horen, wordt tot de orde geroepen. Met een mix van comedy, spoken word en theater laat Be Romy in de autobiografische voorstelling Kamer van Kookhandel zien dat het lang niet altijd makkelijk is je weg te vinden in het Nederlandse systeem. Op een nieuwe en verrassende manier worden taboes besproken en verbroken.

“Ja ik had een uitkering en ik zat in de schuldsanering, maar hoe ben ik ermee omgegaan? Kom dat zien!”

Maker
Be Romy is een echte rasentertainer die zijn leven op en met het podium deelt. Naast een mooie, serieuze levensvisie combineert Be Romy zijn stijl ook met een dosis humor. Terwijl je nog diep bent verzonken in de ene zin, lach je een seconde later alweer om de andere. Na jarenlange ervaring in de theaterervaring heeft hij besloten de wereld van spoken word te betreden en ook hier is Be Romy niet meer weg te denken.

Theater of the Now randprogramma

Kamer van Kookhandel is onderdeel van de Theater of the Now reeks: interactieve avonden over de wereld nu, met een randprogramma dat is samengesteld door een Rotterdams jongerenpanel. Tickets voor deze voorstelling zijn inclusief (interactief) randprogramma.
>> Klik voor meer Theater of the Now

 • Credits

 • Door: Be RomyProductiehuis FLOW
  Spel:
  Be Romy

Geef een reactie

Of deel Kamer van Kookhandel op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Kamer van Kookhandel

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.