Maas theater dans podium

Grenzeloze fantasie achter een rode deur
 • 4+
 • theater
Speellijst / tickets

Waar alles waar is.
Waar alles wat kan, mogelijk is.
En waar alles wat niet mogelijk is, kan.
Wie weet zijn de sterren daar rozen of
bloemen vloeibaar.
Of misschien is het gewoon iets
blauws met roze vacht
en grote ogen.

Wat is er spannender dan wat er achter de deur zit? In KIER tasten de makers de grenzen van onze fantasie af. Zo maken ze plaats voor duizend-en-een mogelijkheden. Wat als je daarover mag blijven fantaseren? Eindeloos lang tot in de ruimte, waar sterren, planeten en kometen je om de oren vliegen? Want is het niet leuker als alles mogelijk blijft? Als de deur altijd op een kier blijft staan?

Duur voorstelling: 50 minuten.
Tickets boeken:
Tickets vanaf €8,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

Tip: Bekijk ook het online magazine dat hetpaleis heeft gemaakt bij KIER. Met vragen om het samen over de voorstelling te hebben, puzzels en opdrachtjes en bijpassende muziek.

 • Quotes

 • Credits

 • “Een voorstelling die spettert en knettert, die subtiel en ingetogen is, die slapstick en slowmotion met schwung combineert, die een enorm warm spelplezier uitstraalt.” Theaterkrant.

 • Door: hetpaleis
  Concept, spel: Kim Karssen, Hendrik Kegels
  Eindregie, artistieke begeleiding: Benjamin Verdonck
  Met dank aan: Thomas Claessens

  Over de makers
  In seizoen 2018/2019 speelden Kim Karssen en Hendrik Kegels KIER als afstudeerproject in hetpaleis. Hun fantasierijke beeldtaal smaakte naar meer. Samen met Benjamin Verdonck werken ze KIER nu uit tot een volwaardige voorstelling. hetpaleis is een podiumkunstenhuis voor kinderen en jongeren en is gevestigd in Antwerpen, België.

Geef een reactie

Of deel KIER op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.