Maas theater dans podium

live- electronic act
  • muziek
  • XL
Speellijst / tickets

Jazzy, groovy en positieve house muziek

The Kiffness is één van de meest populaire bands van Zuid-Afrika. Met hun jazzy, groovy en positieve house muziek staan ze bovenaan in de Zuid-Afrikaanse top 40. David Scott (keyboard, trompet) en Raivan Hansman (saxofoon en synths) onderscheiden zich van de meeste elektronische bands door de kwaliteit van hun krachtige live- electronic act, het voelbare instrumentale talent en onbevangen optreden. The Kiffness trad op met een aantal grote Zuid-Afrikaanse namen zoals Tresor, Shortstraw, Moonchild, Samuel Miller & Mathew Gold en staat als headline act bij zowel nationale als internationale festivals o.a. in de Seychellen, Lesotho Swaziland, Zimbabwe en Vietnam. 

Dit optreden is vrij toegankelijk als onderdeel van het Afrovibes Festival en sluit aan op de dansvoorstelling Back van het Zuid-Afrikaanse Forgotten Angle Theatre Collaborative (20:30 uur). De avond begint met de dansinterventie The Wave van Alida Dors / Backbone (19:30). Wil je zeker zijn van een plek bij The Kiffness? Reserveer dan online je vrijkaart!

Afrovibes Festival
Afrovibes festival brengt voor de vijftiende editie jonge pioniers en gevestigd talent in theater, dans, muziek en design uit Afrika naar Nederland. Afrovibes laat het dynamische culturele leven van stedelijk Afrika zien en verbindt dit met Nederlandse kunstenaars en publiek. Het festival is van 4 t/m 14 oktober in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Moderne, actuele en vernieuwende theater- en dansvoorstellingen, muziek en film uit grootstedelijke culturele hotspots in Afrika zijn tijdens Afrovibes te zien. >> Klik hier voor het volledige Afrovibes programma

Geef een reactie

Of deel The Kiffness op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • The Kiffness

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.