Maas theater dans podium

Verrassende zoektocht naar de reis die de klank aflegt
 • 2+
 • dans
 • muziek
Speellijst / tickets

Wegens maatregelen in verband met het Corona-virus kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

Van trilling naar muziek, van brabbeltaal naar zang. Zoals klank van de moederstem resoneert in het kind, gaan een danseres en een zangeres op zoek naar de weerklank in elkaar en in het decor. Ze komen samen in beweging in een klankrijke dans die het jonge publiek doet meetrillen.

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Makers
Met Dadodans creëert Gaia Gonnelli associatieve, intieme en prikkelende dansvoorstellingen voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar en hun ouders. Met behulp van materialen en vormen, kleuren en klanken geeft ze vorm aan de vrije verbeeldingswereld die kinderen aanspreekt.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Ontbijttafeltje vol 
Laat de boterhammen staan en kom voorafgaand aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 uur staat het ontbijtje klaar voor €4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 

 • Quotes

 • Credits

 • “De interactie tussen Murillo en Provan is speels, afwisselend en goed gedoseerd. Ook weet het duo de connectie tussen beweging en geluid helder te maken. (…) Het [speelvlak, red.] levert een opmerkelijke concentratie op, veel grote ogen en soms luidkeelse bijval.” Parool.

 • Door: Dadodans, Gaia Gonelli 
  Concept:
  Gaia Gonnelli, Wiebe Gotink
  Dans: Candela Murillo
  Choreografie: Gaia Gonnelli i.s.m. Candela Murillo
  Compositie: Wiebe Gotink i.s.m. Felicity Provan
  Vocalist, trompetist: Felicity Provan
  Licht: Ellen Knops
  Vormgeving: Tessa Verbei

Geef een reactie

Of deel KLaNK op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

 • KLaNK AFGELAST

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.